Друзі, сьогодні починаємо ‼ Відкриваю запис на спільник з в'язання светри за мотивами Burberry.
21 лютого. Наступний понеділок. 11.00 по Москві

Раз на тиждень (по понеділках) прямий ефір в окремій закритій групі Instagram. Я розповідаю черговий етап в'язання, потім викладаю відео-уроки роботи на машині. Запис ефіру зберігаю!!! (тобто ви не прив'язані до часу. На ефірі немає обговорень. Ви нічого не пропустите)))

Я запрошу вас в закриту гр. в телеграм. де ви завжди зможете задати питання і отримати повну відповідь від мене і від колег!

Будь-який). я зможу пояснити навіть самим початківцям

Будь-яка двофонтурна машина 5 класу. В'язати будемо з кардного мериноса (по можливості))

✔ Вибір пряжі. Робота з кардними складами. Я запрошую на спільник дівчаток, які займаються продажем пряжі. Вони дадуть спец.для нас максимально корисну інфо по кардним мериносам.
✔ Побудова викрійки реглан. Зняття мірок і розрахунки. Цей светр буде сидіти на вас ідеально)))
✔ Моделювання базової викрійки під цей виріб (так! незвичайну горловину в ньому просто таки не зв'яжеш. Я пробувала)
✔ Нюанси в'язання. Декоративний перехід гумки в гладь, цельновязанная горловина і т. д

Вартість 1200 руб.
https://www.instagram.com/p/CaB8zw4gwDA
Останнє редагування модератором: