Що нового?

Придбаний Светр за мотивами Burberry (zagorodnyaya.marina)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 442 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 30.6 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Друзі, сьогодні починаємо ‼ Відкриваю запис на спільник з в'язання светри за мотивами Burberry.

✅ Коли початок?

21 лютого. Наступний понеділок. 11.00 по Москві

✅ Як проходить?

Раз на тиждень (по понеділках) прямий ефір в окремій закритій групі Instagram. Я розповідаю черговий етап в'язання, потім викладаю відео-уроки роботи на машині. Запис ефіру зберігаю!!! (тобто ви не прив'язані до часу. На ефірі немає обговорень. Ви нічого не пропустите)))

✅ Підтримка?

Я запрошу вас в закриту гр. в телеграм. де ви завжди зможете задати питання і отримати повну відповідь від мене і від колег!

✅ Рівень ваших навичок?

Будь-який). я зможу пояснити навіть самим початківцям

✅ Що треба?

Будь-яка двофонтурна машина 5 класу. В'язати будемо з кардного мериноса (по можливості))

✅ Чого навчимося?

✔ Вибір пряжі. Робота з кардними складами. Я запрошую на спільник дівчаток, які займаються продажем пряжі. Вони дадуть спец.для нас максимально корисну інфо по кардним мериносам.

✔ Побудова викрійки реглан. Зняття мірок і розрахунки. Цей светр буде сидіти на вас ідеально)))

✔ Моделювання базової викрійки під цей виріб (так! незвичайну горловину в ньому просто таки не зв'яжеш. Я пробувала)

✔ Нюанси в'язання. Декоративний перехід гумки в гладь, цельновязанная горловина і т. д

✅ Важливо!!! Спільник безстроковий! Тобто всі матеріали для вас в доступі назавжди. Можете почати в'язати коли Вам зручно і з потрібною Вам швидкістю)))

Вартість 1200 руб.

https://www.instagram.com/p/CaB8zw4gwDA

Останнє редагування модератором:
Угорі