цей курс для вас, якщо:
- у вас або вашої дитини алергія/непереносимість пшениці, глютену, казеїну?
- У вашої дитини погане травлення, постійна алергія, шкірні висипання, діатез? У вас самих є проблеми з травленням: часті запори, з'являється печія? Не дає спокою молочниця? Є хронічний грибок на нігтях?
- поставлений діагноз целіакія, непереносимість глютену і молочного білка, атопічний дерматит?
- ви давно хочете навчитися випікати БЕЗ глютену, але не знаєте з чого почати і як це робити?
- ви пробували хліб без глютену і при цьому незадоволені результатом?
- або щось інше...? Пусте. Я можу вам допомогти.
"Свій хлібець на заквасці, а також випічка та солодощі БЕЗ глютену і казеїну":
- Через 1-2 дня у вас вже буде своя випічка без глютену. І ще кілька тижнів на питання і досягнення ідеального зовнішнього вигляду і смаку!
- Принципи, рецепти і технології.
Все готується без додавання крохмалю, ксантану, порошку псиліуму, яєць, дріжджів, розпушувачів або інших хімічних добавок, які використовуються в безглютеновій хлібопеченні на заході. Без усього цього можна змусити тісто успішно і вчасно піднятися.
- ви заощадите гроші на готових сумішах. Готове борошно і суміші, які досить дорогі, використовуватися в курсі не будуть.
- хліб випікаємо у вашій домашній духовці прямо у вас вдома!
- цей курс виведе вас на новий щабель здорового харчування.
- Простота роботи з закваскою:
Закваску не потрібно готувати протягом декількох днів. Вона готується за 1 ніч.
Закваску не потрібно зберігати і зберігати. У будь-який час ви зможете відтворити весь процес, який полягає в простому замочуванні, змішуванні інгредієнтів і заквашуванні тесту.
ви приготуєте самі під моїм чуйним настановою і за моїми авторськими рецептами.
Капхліб без глютену, без молочки, без дріжджів і без борошна.
Назва " Капхліб "було дано мною за аналогією з порційними тортиками"капкейкамі".
Цей хлібець теж порційний і печеться невеликими хлібцями. * На основі технології приготування цього хліба без борошна ви зможете робити різні варіації, використовуючи різні інгредієнти для нього.
Бісквіт і 2 види Капхлеба з іншими складовими
Особисто моя підтримка, консультація, відповіді на ваші запитання ЩОКЛНЕВНО протягом усього курсу.
Капхліб без глютену, без молочки, без дріжджів і без борошна.
Назва " Капхліб "було дано мною за аналогією з порційними тортиками"капкейкамі".
Цей хлібець теж порційний і печеться невеликими хлібцями. * На основі технології приготування цього хліба без борошна ви зможете робити різні варіації, використовуючи різні інгредієнти для нього.
- Булочки Помпушки без глютену, без молочки, без дріжджів і без борошна. В основі лежать рецепти коржів, згаданих в давньоіндійських текстах, приготовані на пару. Їх назва "ідлі". Ці булочки найсмачніше їсти, вмочуючи в соуси. Я дам вам кілька варіантів соусів, доступних до виконання в нашій країні.
- содовий хліб без глютену, який ви можете наповнити будь-якими добавками на свій смак.
- оладки без глютену і без борошна.
- мереживні, тонкі і ажурні млинці без глютену.
- пряні млинці, в які можна загортати овочі, як в лаваш.
- ДВА види пісочного печива без глютену, яке хрумтить і тане в роті.
- Пісочний кейк з шоколадною глазур'ю.
- трюфельні цукерки.
- додатковий бонус для учасників курсу-смачні соуси (3 види).
Бісквіт і 2 види Капхлеба з іншими складовими
Особисто моя підтримка, консультація, відповіді на ваші запитання ЩОКЛНЕВНО протягом усього курсу.
https://privatelink.de/?https://biotic.life/ok/svoj-xlebushek-na-zakvaske-bez-glyutena-i-kazeina.php