Svit I - Світай | Рассветай. Мир есть я, я есть мир (София Пхаладзе, Дарья Кравченко)ЯКИМ БУДЕ РЕЗУЛЬТАТ ПРОГРАМИ
▽
- Ця прогама навчить вас керувати своїм станом і впливати на навколишній світ
- Посилите свій енергетичний захист від будь-яких негативних впливів ззовні. Відновите нервову систему
- Навчитеся керувати своєю впевненістю у будь-якій ситуації
- Відчуєте мотивацію та бажання нових звершень
- Посилите інтуїцію та розкриєтеся для нових ідей
- Відновлення енергії для залучення у своє життя бажаного
- Помічатимете все більше і більше нових можливостей навколо
- Навчитеся швидко переключатися в кризовий час, щоб отримувати максимум ресурсів, результатів та можливостей від світу
- Пізнаєте що в мозку, розумі, мисленні набагато більше можливостей, ніж здається
- Перестанете керуватися страхами та відкладати дії, які заважають втілювати свої бажання
- Зрушимо з "мертвої точки" і почнемо рухатися вперед
- Відчуємо міць власної внутрішньої сили для вирішення будь-яких питань
- Станемо найкращою версією себе і розкриємо свій потенціал на повну
- Научимся легко видеть новые возможности вокруг и получать ответы от мира по своему запросу
- Избавимся от негативных физических, информационных и энергетических блоков, бессознательно управляющих нашей жизнью
- Повысим свою уверенность в важном аспекте вашей жизни
- Усилим нимб и ауру, которые дают защиту на энергетическом уровне от любых негативных воздействий
- Активируем свои способности и таланты. Усилим интуицию и связь со своим истинным Я
- Наработаем новые привычки, которые укрепят вашу психику
ЦЕ ПРОГРАМА, ДЕ МИ
НАВЧИМОСЯ
легко бачити нові можливості навколо та отримувати відповіді від світу на свій запит
ПОЗБУДЕМОСЯ
від негативних фізичних, інформаційних та енергетичних блоків, які несвідомо керують нашим життям
ПІДВИЩИМО
свою впевненість у важливому аспекті вашого життя
ПОСИЛИМО
німб та ауру, які дають захист на енергетичному рівні від будь-яких негативних впливів
АКТИВУЄМО
свої здібності та таланти. Посилимо інтуїцію і звязок зі своїм істинним Я
НАПРАЦЮЄМО
нові звички, які зміцнять вашу психіку
НАВЧИМОСЯ
легко бачити нові можливості навколо та отримувати відповіді від світу на свій запит
ПОЗБУДЕМОСЯ
від негативних фізичних, інформаційних та енергетичних блоків, які несвідомо керують нашим життям
ПІДВИЩИМО
свою впевненість у важливому аспекті вашого життя
ПОСИЛИМО
німб та ауру, які дають захист на енергетичному рівні від будь-яких негативних впливів
АКТИВУЄМО
свої здібності та таланти. Посилимо інтуїцію і звязок зі своїм істинним Я
НАПРАЦЮЄМО
нові звички, які зміцнять вашу психіку
Софія Пхаладзе
Психолог, психотерапевт
Практикуючий психолог з 10-ти річним досвідом, сімейний психотерапевт, тренер з системних сімейних розстановок, автор і ведуча трансформаційних програм
Дар'я Кравченко
Міжнародний вчитель Кундаліні йоги
Захистила офіційний міжнародний сертифікат ANS International Kundalini Yoga Teacher у Франції. Проходила глибокі практики Кундаліні йоги в традиціях Йоги Бхаджана в Індії. Більше 8 років практикуючий вчитель Кундаліні
Продажник:
https://svitai.com.ua/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabkmWLM20XzKbky_bK0BJJAyaztgcxhNCE-Ix2KpX5ovQt-hRBSPd5CAZM_aem_AWarGdyMUVPJ6CosjhT8FYZ51I5_o1nV1Hqr2ZtGAofwjGAB-DXiOUnOmtluOwy1-bEz02iuvFR9_j6a1TrX2T9f
Останнє редагування модератором: