Що нового?

Придбаний Світ стопи. Тариф Базовий (Оксана Кіліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
цей проект для вас, якщо ви хочете:
  • легко і швидко "зрозуміти стопу"
  • навчитися проводити тести рухливості, включення і сили
  • знати як працювати з будь-якими стопами
  • отримувати великі результати в корекції фігури, постави, зниженні болю
  • зробити кроки до впевненості та знань
  • бути в середовищі однодумців, підтримки і доброти
не тільки для фітнес тренерів, але і для "звичайних" людей:
Тут завжди більше питань, ніж відповідей, складно знайти фахівця, багато думок. , Можливо, саме тому, стопою займаються коли болить, або намагаючись запобігти "плоскостопість" у дітей.
В голові виникають питання:
навіщо мені займатися стопою?
що мені це дасть? - у мене так з дитинства, нічого не болить, не турбує

Програма як захоплюючий фільм, де знання - це сюжет, а ваші навички - красивий фінал
  1. Косно-м'язова структура стопи, як працює ця мобільна і одночасно нестабільна конструкція
  2. Схема стопи в простому розумінні суті. "Спіраль" стопи, кісткової-м'язові взаємодії
  3. тести для перевірки рухливість стопи. Як має бути, як є, що робити
  4. Норма-функціональні порушення-кісткові деформації. Відмінності, зони компетенції
  5. відділи стопи, де розташовані, з чого складаються, які рухи створюють
  6. Які м'язи і як повинні працювати, щоб була здорова стопа. , Тести на включення і силу м'язів стопи
  7. найпоширеніша проблема"вальгус" або "плоскостопість". Високий і низький Звід при вальгусе, стадії вальгуса. Алгоритм дій
  8. Як стопи впливають на зовнішній вигляд і набряки (гомілки, стегна, сідниці, живіт). Як стопи впливають на біль і напругу в тілі
  9. Що робити зі стопами, щоб поліпшити роботу сідниць, м'язів стегон, Преса
  10. загальна і індивідуальна схема роботи зі стопою. Поліпшення руху-розвиток сили м'язів-баланс-залучення в патерн руху
  11. Стопа, щоб всьому тілу красиво і без болю. Професійно для тренера і з любов'ю для себе.
https://privatelink.de/?https://kilinaoxana.ru/worldofthefoot

Угорі