Що нового?

Набір учасників Світло в кінці тунелю (Наталія Зайцева, Ірина Остапук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 589 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Люди прагнуть на глибини Морські, але звідти з'являються нові історії, з глибин, з темряви, це була цивілізація, це було.... Глибоко в дзеркало йде інформація. Людина хапає і починає роздувати, і це з'являється в реальності. А фантазія? Точно також з глибини, їх тієї темряви, незвіданості, куди хочеться заглянути, фантазує і тут проявляється.

Глибина-це та сила, яка качає в реальність сюжети".

Ми були в шоці. Ми одночасно, в одну ніч з духом увійшли в тіньові двері. Як таке може бути? Це життя-суцільний сон, ілюзія, і вона народжує гри в нашій голові. І це чудові ігри, вельми собі реальні!
Ми беремо техніку з циклу" Задзеркалля", як дитина бачить себе в дзеркалі. Ми підходили до нього і бачили його очима, ми ставали його глибиною, тіньовою частиною і діставали наверх какаху. Ми дивилися, як світ бачить це – і ми бачили з іншого боку-затискали його інформацію. І потім ми ставали спостерігачами і ставили дзеркало – і прибирали все. Ми цього ж творця-дитину ставили перед дзеркалом і повертали здоров'я, видаляли хворобу.

І потім вже починалася наша серія - що ми робили? Твій сон! З двох сторін затиснули какаху і усвідомлено запустили світло, він чистий. І знову ставали його тіньовою частиною - як він себе бачить? І зафіксувати здоров'я! Так, буде так, буде так, як я створила! І у дитини включалося свідомість, і він йшов на поправку. Ось вона, усвідомленість, сила і відповідальність.

Дракон прокинувся!
Це безцінна плівочка, безцінна тіньова частина – сила! Саме усвідомлення її дає силу.
Ні, не просто - "так, ми всі дзеркала", ми це теж усвідомлювали. Зараз це інше знання-це сила!
Ми змінилися!

"Розкладіть осі - і ви побачите глибину" - сьогодні стукало у мене в голові! Ми на вірному шляху!
- Неусвідомлюючі себе тварини займаються дресурою дітей. Чим більше не усвідомлений-тим більше дресирує.

Чисте світло, дитинка, народжується в життя, прозорість, а першу тіньову сторону створюють батьки, мати! Хто ростить, хто найбільше перебуває з дитиною, і це жінка! Жінка створює тіньову плівку. Задню частину дзеркала. А чоловік розкручує і поширює. Нам треба досліджувати "вселенське зло" - тінь, диявола, назви, як хочеш. Там сила!

Але спершу треба усвідомити, як рухатися в цьому напрямку. Чотири точки. Дві в одну сторону, дві народжуються потім в іншу. Поки не розумію – прийде!

продажник:

https://privatelink.de/?https://subretion.com/course/241

Угорі