Що нового?

Придбаний Свобода від критики (Юлія Маслова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ти зараз на стадії "Кругом вороги або світ на мене нападає". живеш лише відсотків на 10, тому що з усіх боків тебе обмежують стіни критики, від оточуючих тебе людей. Коротко, ВСЮ критику можна звести до простої фрази:

"ти не така, як я, значить ти - дура."

Вже до наступних вихідних ти перейдеш на стадію "Кругом одні перелякані діти, які виглядають, як дорослі. Мені нема чого боятися."

ти побачиш, хто тебе критикує.
  • побачиш, чому тебе критикують.
  • зрозумієш, чому людина не може сказати собі "СТОП", і перестати критикувати думки і вчинки інших людей. Це стосується і тебе теж.
  • навчишся розгортати людину обличчям до самого себе і віддзеркалити його.
  • навчишся відповідати так, щоб люди зрозуміли марність будь-яких суперечок з тобою.
і ти смієшся. Тому що це і правда дуже і дуже смішно - прозріти після стількох років і зрозуміти, що ти завжди була вільна. Але для чогось дозволяла дитячому лепету керувати тобою.
Але це буде сміх крізь сльози, тому що ти побачиш і те, скільки всього ти упустила, поки намагалася уникнути критики і прагнула бути, як всі.
І можливо, з твого життя назавжди піде образа і бажання щось комусь довести. Ти ображаєшся на істерику дитини? Ні. Якщо ти в позиції дорослого, то дитину хочеться або обійняти, або відсторонитися подалі, щоб його не чути. Але ні в якому разі не істерити поруч з ним, намагаючись його перекричати.

а адже саме це ми все зазвичай і робимо.
Є і третя стадія. Я поки ще тільки в процесі переходу на неї і буду рада якщо ти до мене приєднаєшся. Це стадія, коли мікрокосм дорівнює макрокосму. А це означає, що вся критика зовні - лише наслідок твоєї критики всередині себе. Якщо тебе щось чіпляє, значить з тебе щось стирчить. А якщо ти спокійна, прозора, то ніщо зовні не торкнеться твій спокій.
Проект "Свобода від критики" - це не про фрази в стилі "не звертай уваги" або "відповідай йому так і він заткнеться". Ні!
  • це про розуміння процесів, які відбуваються в людській психіці.
  • Про те, що таке особистість/его насправді і чому Тобі так важливо домінувати і бути хорошою в чужих очах.
  • Про те, чому людина вимовляє саме ці слова і чому йому взагалі потрібно так багато слів...
  • Про внутрішню зрілість і опору-куди ж без неї?
  • це про СВОБОДУ... Тому що, коли ти розумієш, що весь цей час боялася тіней на стіні, то хто може перешкодити тобі жити за своїми правилами?
близько 40-ка питань з вибудовування твого внутрішнього фундаменту, твоєї опори, яка відсіче будь-яку можливість прогнути тебе під іншого і нав'язати тобі чужу думку.
Пояснення" на пальцях", чому тебе не можуть не критикувати, а ти не можеш не реагувати на критику.
І знову "пояснення на пальцях" - чому ти вважаєш важливим і потрібним усюди висловлювати і нав'язувати свою думку.
Зміна ракурсу сприйняття-світ тепер бачиться тобі, як величезний дитячий сад, в якому примхливі, нерозвинені дітлахи кидаються один в одного піском і віднімають іграшки у свого ближнього. Тобі більше не страшно-тобі смішно

розуміння дуже простий, Я б сказала - примітивної причини будь-яких страждань. Я сказала - будь-яких страждань.
  • Десятки питань-дзеркал, здатних віддзеркалити будь-яку критику. Навіть найвитонченішу і продуману.
  • Десятки маніпулятивних фраз, замасковані під повагу і турботу, які розводять тебе на емоції, змушують виправдовуватися і керують тобою.
  • і всього дві-три фрази, які припиняють будь-які маніпуляції.
  • і знаєш... мабуть, найголовнішим скарбом буде те, що тобі все рідше захочеться оскверняти тишу своїми розмовами... Адже 90% розмов - лише жалюгідна спроба в черговий раз випнути своє его за рахунок свого ближнього...
це не курс, не тренінг, не марафон. Це просто мої розмови з вами, які змінюють ваші внутрішні налаштування. Змінюють все твоє життя.

Приєднувати. Досить вже бути маріонеткою чужих поглядів на життя і на те, якою тобі потрібно бути.
https://privatelink.de/?https://vk.com/evaricchi?w=wall21371523_19527

Угорі