Що нового?

Придбаний Свобода від заздрості. Як зробити заздрість своїм союзником (Олександр Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 717 ГРН
Учасників: 0 з 48
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Аудионастрой для жінок і чоловіків

цей настрій для вас, якщо:

• ви відчуваєте, що заздрість псує ваше життя і забирає вашу енергію
  • ви вважаєте, що все хороше дістається іншим
  • ви вважаєте, що іншим щастить по життю, а вам - ні
  • Ви заздрите чужому успіху і багатства
  • Ви заздрите чужому щастю
  • Ви заздрите чиєїсь красі
  • Ви заздрите чиїмось талантам і здібностям
  • благополучне життя інших людей-джерело ваших нескінченних переживань і безрезультатних спроб стати як вони
  • ви хочете звільнитися від почуття заздрості і жити своїм щасливим життям.
  1. Я прошу вибачення у оточуючих мене людей за моє роздратування по відношенню до них і їх успіху.

• я прошу вибачення у оточуючих мене людей за мою заздрість до їх досягнень.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що вважаю їх негідними того добробуту, яке вони мають.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що не вмію радіти їх благополуччю.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що вважаю їх успіхи причиною своїх невдач.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мої образи на них.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мої закиди на їх адресу.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мою критику на їхню адресу.
    • я прошу вибачення у життя за те, що вважаю її несправедливою і жорстокою по відношенню до мене.
    • я прошу вибачення у свого життя за те, що не приймаю і не ціную її.
    • я прошу вибачення у життя за те, що дратуюся і злюся на неї.
    • я прошу прощення у життя за те, що вважаю, що вона несправедливо розподіляє матеріальні та інші блага серед людей.
    • я прошу вибачення у себе за те, що я відчуваю невдоволення собою і своїми досягненнями.
    • я прошу вибачення у себе за моє невдоволення своїми здібностями, які не дозволяють мені досягти того ж добробуту, що є у оточуючих мене людей.
    • я прошу вибачення у себе за своє невдоволення собою.
    • я прошу вибачення у себе за нездатність контролювати свої емоції.
    • я прошу вибачення у себе за всі мої негативні переживання.
    • я прошу вибачення у себе за моє роздратування по відношенню до оточуючих мене людей.
    • я прошу вибачення у себе за те, що я не вмію цінувати себе і свої досягнення.
    • я прошу вибачення у себе за моє невміння радіти успіху інших людей.
    • я прошу вибачення у себе за мою невпевненість у своїх силах і здібностях.
    • я прошу вибачення у себе за моє невдоволення своїм становищем, зовнішністю, здоров'ям або розумом.
    • я прошу вибачення у себе за те, що завжди порівнюю себе з іншими людьми і відчуваю невдоволення своїми досягненнями.
    • Я прощаю всіх людей, які викликали мою заздрість.

• Я прощаю всіх людей, які більш успішні, ніж я.
    • Я прощаю всіх людей, які більш щасливі і щасливі, ніж я.
    • Я прощаю всіх людей, які більш розумні і красиві, ніж я.
    • Я прощаю всіх людей, які більш багаті і улюблені, ніж я.
    • Я прощаю себе за нездатність контролювати свої емоції.
    • Я прощаю себе за роздратування по відношенню до оточуючих мене людей.
    • Я прощаю себе за нездатність тверезо оцінювати чужий успіх.
    • Я прощаю себе за те, що не вірю в свою здатність досягти успіху і добробуту.
    • Я прощаю себе за невміння пишатися і приймати свою зовнішність.
    • Я прощаю себе за те, що не ціную свої таланти.
    • Я прощаю себе за те, що не пишаюся своїми досягненнями.
    • Я прощаю себе за невміння радіти успіху інших людей.
    • Я прощаю себе за невпевненість у своїх силах і здібностях досягти того ж, чого досягли інші люди.
    • Я прощаю себе за невдоволення своїм становищем, зовнішністю, здоров'ям і розумом.
    • Я прощаю себе за те, що завжди порівнюю себе з іншими людьми і відчуваю невдоволення своїми досягненнями.
    • Я забираю енергію зі спогадів про те, що іншим людям діставалося більше благ, ніж мені.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що інші люди виглядали краще, ніж я.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що інших людей життя любила більше, ніж мене.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що життя піклувалася про інших людей більше, ніж про мене.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, як досягнення інших людей змушували мене відчувати себе нікчемою.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що іншим людям жити було простіше, ніж мені.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що іншим людям легше було досягати успіху, ніж мені.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що інших людей любили більше, ніж мене.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що інші люди були набагато талановитішими за мене.
    • я забираю енергію зі спогадів про те, що інших людей поважали більше, ніж мене.
    • Відтепер я повністю приймаю і схвалюю себе.
    • Відтепер я спокійно і доброзичливо ставлюся до чужого успіху.
    • Відтепер я спокійно приймаю своє матеріальне становище і знаходжу підходящі мені способи його поліпшити.
    • Відтепер я повністю приймаю і люблю свою зовнішність.
    • Відтепер я так змінюю свій спосіб життя, що стаю успішною і доброзичливою людиною.
    • Відтепер я розвиваю і використовую свої таланти.
    • відтепер Я успішна і щаслива людина.
    • відтепер Я вдосконалюю себе кожен день.
    • Відтепер я пишаюся собою.
    • Відтепер я пишаюся своїми досягненнями.
    • Відтепер я знаходжу і реалізую кращі Для мене способи зробити своє життя щасливим і гармонійним.
    • Відтепер я-щаслива і гармонійна людина.
    • Відтепер я роблю все, що від мене залежить, щоб стати відмінним професіоналом в тій справі, якою я займаюся.
    • Відтепер я пишаюся своїми професійними та іншими досягненнями.
    • відтепер Я вірю, що у мене завжди знайдеться те, в чому я перевершую оточуючих мене людей.
    • Відтепер я завжди помічаю і дякую життю за те, що вона робить для мене.
    • Відтепер я роблю все можливе, щоб створити щасливі стосунки.
    • відтепер Я вірю, що заслуговую любов.
    • Відтепер я роблю все необхідне, щоб моє особисте життя мене радувало.
    • Відтепер я створюю собі щасливе і рясне життя.
    • Відтепер я роблю все необхідне, щоб полюбити себе.
    • відтепер Я люблю і схвалюю себе.
    • відтепер Я-джерело любові і спокою.
    • Відтепер я роблю все необхідне, щоб бути цілісною і самодостатньою людиною.
    • відтепер Я цілісний і самодостатня людина.
    • відтепер Я неповторний, унікальний і талановита людина.
    • надалі я живу легко і радісно.
    • надалі я довіряю людям і світу.
    • відтепер Я вірю, що життя до мене справедлива і щедра.
    • відтепер Я знаю, що я здібна, успішна і ефективна людина, яка легко досягає всі свої цілі.
    • Відтепер я дякую життю за турботу про мене.
    • надалі я легко приймаю подарунки життя.
    • Відтепер я в захваті від свого життя.
    • відтепер Я живу в потоці любові і удачі.
    • надалі я живу легко і радісно.
    • Відтепер я легко і впевнено вибудовую своє щасливе життя.
    • Відтепер я довіряю своєму життю.
    • Відтепер я залучаю удачу у всіх своїх справах.
    • відтепер мені завжди щастить.
    • Відтепер я беру на себе відповідальність за своє життя і роблю її такою, як мені захочеться.
    • Відтепер я в захваті від себе.

що саме дасть настрій:

• ви перестанете порівнювати себе з іншими і переживати про те, чого у вас немає;
  • зітрете всі неприємні спогади, пов'язані з почуттям заздрості;
  • Перестанете витрачати енергію на даремні переживання і зможете використовувати її для влаштування свого життя;
  • відчуєте себе щасливою і щасливою людиною;
  • почнете повністю приймати і любити себе;
  • зніміть всі претензії до інших людей;
  • Перестанете страждати через те, що у вас щось гірше, ніж у інших, і почнете будувати своє щасливе життя;
  • повірите в свої таланти і успіх;
  • почнете жити в потоці любові і удачі;
  • відчуєте себе неповторною, унікальною і талановитою людиною.
  1. Я прошу вибачення у оточуючих мене людей за моє роздратування по відношенню до них і їх успіху.

• я прошу вибачення у оточуючих мене людей за мою заздрість до їх досягнень.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що вважаю їх негідними того добробуту, яке вони мають.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що не вмію радіти їх благополуччю.
    • я прошу вибачення у оточуючих мене людей за те, що вважаю їх успіхи причиною своїх невдач.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мої образи на них.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мої закиди на їх адресу.
    • я прошу вибачення у всіх оточуючих мене людей за мою критику на їхню адресу.
    • я прошу вибачення у життя за те, що вважаю її несправедливою і жорстокою по відношенню до мене.
    • я прошу вибачення у свого життя за те, що не приймаю і не ціную її.
    • я прошу вибачення у життя за те, що дратуюся і злюся на неї.
    • я прошу прощення у життя за те, що вважаю, що вона несправедливо розподіляє матеріальні та інші блага серед людей.
    • я прошу вибачення у себе за те, що я відчуваю невдоволення собою і своїми досягненнями.
    https://privatelink.de/?https://psymarket.ru/catalog/audionastroi/svoboda_ot_zavisti_audionastroy/?id=164191

Угорі