Що нового?

Набір учасників Схуднення в кайф. Самостійна (Наталія Татарінцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 500 ГРН
Учасників: 1 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.7 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ДумаЄте я худенька від природи?

Були часи, коли мені здавалось, що мої пухкенькі щічки було видно здалеку ;) Про часті болі у животі, проблеми з кишківником, шкірою, стрибками ваги, випадінням волосся та помітним целюлітом я можу розказувати довго, адже пройшла все це на власному досвіді.

Були часи, коли мені здавалось, що мої пухкенькі щічки було видно здалеку ;)

Щоб раз і назавжди вирішити проблему з вагою та станом здоров'я, крім занять спортом, я почала глибоко вивчати тему харчування. З досвідом я вивела «формулу» схуднення,
яка працює та не потребує зверхзусиль.

Система збалансованого харчування, яка стає нормою життя, а не дієтою, правильно підібрана вода, догляд за тілом - це дає змогу досягти норми ваги без відчуття голоду та тренувань на витримку.

Їж, пий, рухайся, дихай, відпочивай і худни. У цьому марафоні я розпишу кожен твій день, щоб ти досягла бажаної мети.

Для цього протягом 3 тижнів марафону ти зможеш

Виконувати вдома вправи тижня комфортно і з задоволенням.
Самостійно розтягуватись, виконувати суглобову гімнастику та вправи на спалювання ваги

Відчутно відновити здоров'я за допомогою води, правильно підібраної по рівню Ph на кожен день. Додавати інші корисні напої та не залежати від кави

Перейти на корисне та смачне меню для себе і родини, використовуючи готові приклади на кожен день

Знищувати почуття голоду зранку та, за необхідності, спокійно тренуватись аж до пізнього сніданку (о 12:00)

Впровадити нові звички, новий стиль життя. Раніше лягати та прокидатись, доглядати за тілом, ефективно відпочивати

Ти дійдеш цей марафон до кінця!

Ми створили всі умови, щоб ви були мотивовані та натхненні дійти до кінця і змінити свій стиль харчування та повсякденного життя. Підтримка від інших учасниць, шалена мотивація від тренера та правильно побудована система схуднення допоможуть комфортно нормалізувати вагу без заборон та примусу. Ви будете отримувати задоволення від процесу, а не рахувати дні до завершення

Самостійна

21 день доступу до марафону

3 відео-розбори плану на тиждень

3 PDF-пам'ятки з планом на тиждень

Марафон "Вечірній стретчинг" у подарунок — Ціна 477 грн

Записи ефірів з відповідями на запитання про меню та активності

Закритий чат учасниць зі зворотним зв'язком від Наталії

Підтримка і перевірка домашніх завдань від куратора

Додатковий доступ до марафону після завершення: + 2 тижні

3 відео-уроки на тему харчування

3 головні вправи на кожен тиждень

Бонус відео та PDF-пам'ятка "Продукти харчування: які можна споживати і від яких варто відмовитися".

https://flexiblebody.online/weight-loss

Угорі