Що нового?

Придбаний Схуднути назавжди (Олена Шведова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1092 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 19.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
аудіо-курс
Покрокова інструкція, як позбутися від зайвої ваги в домашніх умовах

якщо ви цікавитеся, як один раз схуднути до бажаних розмірів і утримувати свою вагу все життя, без знущань над організмом, а навпаки, з кожним днем все більш оздоровлюючись, то ви потрапили за адресою.
Я можу запропонувати вам дружню допомогу в освоєнні простих і дієвих методів по корекції фігури, а також розкрию секрети, які дозволять вам бути завжди здоровими і красивими
У мене часто запитують, Яким чином мені вдається підтримувати свій зовнішній вигляд і своє здоров'я у відмінному стані без підтяжок обличчя, уколів ботокса, диких і виснажливих дієт, годин на біговій доріжці.
І завжди у мене одна відповідь: я володію моїми секретами здоров'я.
Моя авторська методика заснована на фізіології людини, на знанні основних законів функціонування нашого організму. А знаючи ці закони, можна коригувати свою вагу і покращувати здоров'я, не боячись завдати шкоди.
Вивчаючи і пробуючи на собі безліч методик, радячи моїм пацієнтам різні способи зцілення, я накопичила багато досвіду і побудувала свою авторську комплексну методику корекції ваги і загального оздоровлення організму.

Угорі