Ви отримаєте відеозаписи онлайн-зустрічей.
Ця програма-Розширена, вдосконалена версія вебінару " техніки тафті. Всі відповіді на питання".
Що на вебінарах?
1. Навчіться керувати увагою.
На вебінарі відпрацьовуються найефективніші практики управління увагою.
2. Звільнитеся від старих програм.
Ви усвідомлюєте, які деструктивні сценарії, негативні установки і маркери заважають вам жити. Як прищіпки тягнуть вас назад, блокують енергію і змушують перебувати в глибокому сні.
5. З'єднайтесь з метасилой.
Ви зрозумієте, в чому різниця між силою волі і Метасилою, як її пробудити в собі. Метасила дозволяє вбирати в себе і пропускати через тіло космічні потоки енергії і світла для якнайшвидшої реалізації вашого наміру!
Автор і ведучий: Тетяна Самаріна.
Про автора: Тетяна Самаріна-засновник і провідний тренер Трансерфінг центру, створеного за участю і підтримки Вадима Зеланда.
Автор і ведуча понад 100 програм з Трансерфінгу і технікам Тафті, професійний психолог, письменник, автор книг з Трансерфінгу: "я все можу! Кроки до успіху. Практика Трансерфінгу. 52 кроки", "повелителька зовнішнього наміру", "щоденник унікальної жінки".
Детальніше на сайті:
Ця програма-Розширена, вдосконалена версія вебінару " техніки тафті. Всі відповіді на питання".
Що на вебінарах?
- Більше 10 технік.
- Завдання нової реальності.
- входження в свій" вдосконалений " манекен.
- Робота з енергією, яка дозволить відчути косицю.
- Принцип і алгоритм слідування.
- управління увагою.
- спільний запуск Косиці наміри.
- і багато іншого.
1. Навчіться керувати увагою.
На вебінарі відпрацьовуються найефективніші практики управління увагою.
2. Звільнитеся від старих програм.
Ви усвідомлюєте, які деструктивні сценарії, негативні установки і маркери заважають вам жити. Як прищіпки тягнуть вас назад, блокують енергію і змушують перебувати в глибокому сні.
- Виконайте спеціально розроблену авторську практику, яка дозволить вам з легкістю деактивувати старі програми і растотожнитися з непрацюючими сценаріями.
- Дізнаєтеся, як відчути косицю.
5. З'єднайтесь з метасилой.
Ви зрозумієте, в чому різниця між силою волі і Метасилою, як її пробудити в собі. Метасила дозволяє вбирати в себе і пропускати через тіло космічні потоки енергії і світла для якнайшвидшої реалізації вашого наміру!
Автор і ведучий: Тетяна Самаріна.
Про автора: Тетяна Самаріна-засновник і провідний тренер Трансерфінг центру, створеного за участю і підтримки Вадима Зеланда.
Автор і ведуча понад 100 програм з Трансерфінгу і технікам Тафті, професійний психолог, письменник, автор книг з Трансерфінгу: "я все можу! Кроки до успіху. Практика Трансерфінгу. 52 кроки", "повелителька зовнішнього наміру", "щоденник унікальної жінки".
Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://tserf.ru/lp/taftiprosnisvrealnosti/