Що нового?

Набір учасників Таємна мова щасливих стосунків (Віка Хмельова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6949 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 172.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  • він просто пішов, без будь-якої причини
  • Я не можу без нього, Що робити?
  • збиралися одружитися, а він сказав "мені треба подумати"
  • ми познайомилися в Інтернеті, я закохалася, а він пропав
  • Це мій другий розлучення, що я знову зробила не так?
  • Не можу спати, їсти, працювати, весь час плачу...
  • ненавиджу себе. Ненавиджу його. Ненавиджу весь світ.
  • чоловік охолов, ніякої романтики і турботи, живемо, як сусіди
  • мені зі школи не щастить з хлопцями, може це вінець безшлюбності?
  • здається, у нього з'явилася інша...
хочете повернути коханого чоловіка, знову зануритися в ніжність і романтику, але не знаєте, що робити?

можливо, ви пробували:
  • поради подруг: погрожувати, викликати ревнощі, сказати, що вагітні ваш чоловік відчує себе обдуреним і розсердиться на вас
  • прийоми жіночих тренінгів: стати ніжною і м'якою, прикинутися жіночною кішечкою і змінити джинси на довгу спідницю ніякі маніпуляції не повернуть остиглі почуття коханого. Ніяка довга спідниця не виведе вас з туги і депресії.
  • ворожки і чаклунки, привороти, чорна магія та інші викочування долі яйцями ви тільки витратите чималі гроші і дорогоцінний час
  • мільйон СМС і дзвінків, вмовляння, прохання, Приниження
  • Не допоможуть: чоловік почне дивитися на вас, як на настирливу муху і ваша значимість в його очах впаде до нуля.
якщо ви хочете повністю реанімувати ваші відносини, почніть з роботи над вашим внутрішнім станом!

"таємна мова щасливих стосунків"
допоможе вам з'єднатися з коханим. Ви знайдете щастя і внутрішню гармонію, станете коханою і бажаною. Ви повністю перепишете сценарій ваших відносин. Вам не потрібно буде писати і дзвонити, шукати зустрічей, ваш чоловік повернеться до вас сам!

Курс допоможе вам
Повернути коханого чоловіка.
Не важливо, хто був ініціатором розриву — ви або він. Навіть якщо ви розлучилися кілька років тому, живете далеко один від одного, він не хоче спілкуватися і всюди вас заблокував, навіть якщо у вас був короткий роман.

Техніки курсу допоможуть вам, як допомогли Марині, яка закохалася в чоловіка і втратила його після тижня знайомства.

Усунути суперницю.
Сам факт зради, навіть якщо це була випадкова зрада, принизливий для жінки. Курс допоможе вам знайти причини, чому улюблений проміняв вас на іншу і зробити так, щоб зрада більше не повторилася.

У Злати було все-коханий чоловік, двоє дітей, достаток і благополуччя. Але одного разу подруга підло завела роман з її чоловіком. Сімейне щастя мало не покотилося в прірву, але Злата зуміла зупинити його на самому краю, завдяки технікам мого курсу.

Якщо вам не щастить з хлопцями.
Буває так, що з юності дівчина не може знайти підходящого хлопця для серйозних відносин. Нероби, алкоголіки, ігромани і одружені чоловіки летять до неї, як метелики на вогонь. А надійних ресурсних шанувальників в цьому хороводі немає.

Курс допоможе вам зрозуміти, в чому причина низки невдалих романів і притягнути в своє життя гідного чоловіка. Так, як це зробила Аліна, завдяки моїй методиці.

а ще курс допоможе:
  • пережити розлучення-повернути чоловіка або завести новий роман
  • вдихнути пристрасть у відносини, які перетворилися на низку образ і претензій
  • повернути коханого, якщо він передумав перед весіллям
Моя методика допомагає жінкам в будь-якому віці і сімейному стані, незалежно від зовнішності, релігії або місця проживання.

техніки, вправи і медитації курсу допоможуть вам:
  • позбутися від любовної депресії і жити повним життям;
  • переписати всі негативні програми ваших відносин
  • прибрати підсвідомі блоки і страхи, які заважають вам бути щасливою;
  • полюбити себе, з радістю дивитися на себе в дзеркало;
  • притягувати увагу чоловіків і купатися в їх турботі;
  • знайти внутрішню гармонію і набути впевненості в собі;
  • розбудити почуття вашого коханого навіть на відстані, якщо він не виходить на зв'язок або заблокував вас;
  • викликати у колишнього бажання вийти з вами на зв'язок: зателефонувати, написати, приїхати, покликати на побачення;
  • З чистого аркуша побудувати нові, щасливі відносини з коханим, повні турботи, пристрасті і романтики.
програма курсу:
1 модуль

• змінюємо звичний світогляд
  • Вивчаємо механізм роботи сили думки
  • Вчимося впливати на інших людей
Результат: тепер ви мислите інакше, дотримуючись закон тяжіння і ваш намір не суперечить світобудові

Ваш коханий почне думати про вас
2 модуль
  • відновлюємо емоційний стан
  • знаходимо повторюваний сценарій
  • звільняємося від енергетичної прив'язки
Результат: вийдете зі стану апатії, звільніть голову від нав'язливих думок, відчуєте прилив сил і енергії.

Ваш улюблений вже може вийти на зв'язок
3 модуль
  • міняємо негативні установки
  • Вчимося радикальному прощенню
  • піднімаємо самооцінку
Результат: ви зрозумієте, що насправді призвело до розставання,
полюбіть себе справжню

Ваш улюблений почне домагатися Вашої уваги
4 модуль
  • малюємо нові щасливі стосунки
  • Вчимося візуалізувати і медитувати для прискорення результату
Результат: почнете притягувати свого партнера на фізичному і духовному рівнях.

Ваш коханий перейде від слів до дій, щоб довести свої почуття
5 модуль
  • Вчимося вибудовувати нові відносини
  • позначаємо свої межі,
  • граємо за новим сценарієм щасливих стосунків
Результат: ви повернули коханого і знову разом

про автора:
Віка Хмельова, консультант з кризових відносин, жіночий self-love тренер, експерт по роботі з силою думки і підсвідомістю.

У темі трансформації мислення 7 років, з них 3 роки професійно допомагає дівчатам повернути коханих, відновити і створити відносини.

Повернула хлопця, створила з ним здорові стосунки і вийшла за нього заміж
https://privatelink.de/?https://love.sila-prityazheniya.ru/kurs#price

Угорі