- він просто пішов, без будь-якої причини
- Я не можу без нього, Що робити?
- збиралися одружитися, а він сказав "мені треба подумати"
- ми познайомилися в Інтернеті, я закохалася, а він пропав
- Це мій другий розлучення, що я знову зробила не так?
- Не можу спати, їсти, працювати, весь час плачу...
- ненавиджу себе. Ненавиджу його. Ненавиджу весь світ.
- чоловік охолов, ніякої романтики і турботи, живемо, як сусіди
- мені зі школи не щастить з хлопцями, може це вінець безшлюбності?
- здається, у нього з'явилася інша...
можливо, ви пробували:
- поради подруг: погрожувати, викликати ревнощі, сказати, що вагітні ваш чоловік відчує себе обдуреним і розсердиться на вас
- прийоми жіночих тренінгів: стати ніжною і м'якою, прикинутися жіночною кішечкою і змінити джинси на довгу спідницю ніякі маніпуляції не повернуть остиглі почуття коханого. Ніяка довга спідниця не виведе вас з туги і депресії.
- ворожки і чаклунки, привороти, чорна магія та інші викочування долі яйцями ви тільки витратите чималі гроші і дорогоцінний час
- мільйон СМС і дзвінків, вмовляння, прохання, Приниження
- Не допоможуть: чоловік почне дивитися на вас, як на настирливу муху і ваша значимість в його очах впаде до нуля.
"таємна мова щасливих стосунків"
допоможе вам з'єднатися з коханим. Ви знайдете щастя і внутрішню гармонію, станете коханою і бажаною. Ви повністю перепишете сценарій ваших відносин. Вам не потрібно буде писати і дзвонити, шукати зустрічей, ваш чоловік повернеться до вас сам!
Курс допоможе вам
Повернути коханого чоловіка.
Не важливо, хто був ініціатором розриву — ви або він. Навіть якщо ви розлучилися кілька років тому, живете далеко один від одного, він не хоче спілкуватися і всюди вас заблокував, навіть якщо у вас був короткий роман.
Техніки курсу допоможуть вам, як допомогли Марині, яка закохалася в чоловіка і втратила його після тижня знайомства.
Усунути суперницю.
Сам факт зради, навіть якщо це була випадкова зрада, принизливий для жінки. Курс допоможе вам знайти причини, чому улюблений проміняв вас на іншу і зробити так, щоб зрада більше не повторилася.
У Злати було все-коханий чоловік, двоє дітей, достаток і благополуччя. Але одного разу подруга підло завела роман з її чоловіком. Сімейне щастя мало не покотилося в прірву, але Злата зуміла зупинити його на самому краю, завдяки технікам мого курсу.
Якщо вам не щастить з хлопцями.
Буває так, що з юності дівчина не може знайти підходящого хлопця для серйозних відносин. Нероби, алкоголіки, ігромани і одружені чоловіки летять до неї, як метелики на вогонь. А надійних ресурсних шанувальників в цьому хороводі немає.
Курс допоможе вам зрозуміти, в чому причина низки невдалих романів і притягнути в своє життя гідного чоловіка. Так, як це зробила Аліна, завдяки моїй методиці.
а ще курс допоможе:
техніки, вправи і медитації курсу допоможуть вам:
1 модуль
Ваш коханий почне думати про вас
2 модуль
Ваш улюблений вже може вийти на зв'язок
3 модуль
полюбіть себе справжню
Ваш улюблений почне домагатися Вашої уваги
4 модуль
Ваш коханий перейде від слів до дій, щоб довести свої почуття
5 модуль
про автора:
Віка Хмельова, консультант з кризових відносин, жіночий self-love тренер, експерт по роботі з силою думки і підсвідомістю.
У темі трансформації мислення 7 років, з них 3 роки професійно допомагає дівчатам повернути коханих, відновити і створити відносини.
Повернула хлопця, створила з ним здорові стосунки і вийшла за нього заміж
допоможе вам з'єднатися з коханим. Ви знайдете щастя і внутрішню гармонію, станете коханою і бажаною. Ви повністю перепишете сценарій ваших відносин. Вам не потрібно буде писати і дзвонити, шукати зустрічей, ваш чоловік повернеться до вас сам!
Курс допоможе вам
Повернути коханого чоловіка.
Не важливо, хто був ініціатором розриву — ви або він. Навіть якщо ви розлучилися кілька років тому, живете далеко один від одного, він не хоче спілкуватися і всюди вас заблокував, навіть якщо у вас був короткий роман.
Техніки курсу допоможуть вам, як допомогли Марині, яка закохалася в чоловіка і втратила його після тижня знайомства.
Усунути суперницю.
Сам факт зради, навіть якщо це була випадкова зрада, принизливий для жінки. Курс допоможе вам знайти причини, чому улюблений проміняв вас на іншу і зробити так, щоб зрада більше не повторилася.
У Злати було все-коханий чоловік, двоє дітей, достаток і благополуччя. Але одного разу подруга підло завела роман з її чоловіком. Сімейне щастя мало не покотилося в прірву, але Злата зуміла зупинити його на самому краю, завдяки технікам мого курсу.
Якщо вам не щастить з хлопцями.
Буває так, що з юності дівчина не може знайти підходящого хлопця для серйозних відносин. Нероби, алкоголіки, ігромани і одружені чоловіки летять до неї, як метелики на вогонь. А надійних ресурсних шанувальників в цьому хороводі немає.
Курс допоможе вам зрозуміти, в чому причина низки невдалих романів і притягнути в своє життя гідного чоловіка. Так, як це зробила Аліна, завдяки моїй методиці.
а ще курс допоможе:
- пережити розлучення-повернути чоловіка або завести новий роман
- вдихнути пристрасть у відносини, які перетворилися на низку образ і претензій
- повернути коханого, якщо він передумав перед весіллям
техніки, вправи і медитації курсу допоможуть вам:
- позбутися від любовної депресії і жити повним життям;
- переписати всі негативні програми ваших відносин
- прибрати підсвідомі блоки і страхи, які заважають вам бути щасливою;
- полюбити себе, з радістю дивитися на себе в дзеркало;
- притягувати увагу чоловіків і купатися в їх турботі;
- знайти внутрішню гармонію і набути впевненості в собі;
- розбудити почуття вашого коханого навіть на відстані, якщо він не виходить на зв'язок або заблокував вас;
- викликати у колишнього бажання вийти з вами на зв'язок: зателефонувати, написати, приїхати, покликати на побачення;
- З чистого аркуша побудувати нові, щасливі відносини з коханим, повні турботи, пристрасті і романтики.
1 модуль
- змінюємо звичний світогляд
- Вивчаємо механізм роботи сили думки
- Вчимося впливати на інших людей
Ваш коханий почне думати про вас
2 модуль
- відновлюємо емоційний стан
- знаходимо повторюваний сценарій
- звільняємося від енергетичної прив'язки
Ваш улюблений вже може вийти на зв'язок
3 модуль
- міняємо негативні установки
- Вчимося радикальному прощенню
- піднімаємо самооцінку
полюбіть себе справжню
Ваш улюблений почне домагатися Вашої уваги
4 модуль
- малюємо нові щасливі стосунки
- Вчимося візуалізувати і медитувати для прискорення результату
Ваш коханий перейде від слів до дій, щоб довести свої почуття
5 модуль
- Вчимося вибудовувати нові відносини
- позначаємо свої межі,
- граємо за новим сценарієм щасливих стосунків
про автора:
Віка Хмельова, консультант з кризових відносин, жіночий self-love тренер, експерт по роботі з силою думки і підсвідомістю.
У темі трансформації мислення 7 років, з них 3 роки професійно допомагає дівчатам повернути коханих, відновити і створити відносини.
Повернула хлопця, створила з ним здорові стосунки і вийшла за нього заміж
https://privatelink.de/?https://love.sila-prityazheniya.ru/kurs#price