[Танит] Йони. Пробуждение Жрицы (Танит Ма Кали)
Ви отримаєте відеозапис онлайн-зустрічі.Вебінар для тих жінок, які хочуть досліджувати, пізнати і прийняти свою сексуальність, розквітнути у всій її природній красі і повноті, знайти здоров'я і емоційний баланс.
"Йоні. Пробудження жриці – - третій вебінар авторського курсу " Йоні. Зцілення жіночої сексуальності", який пропонує досвід глибокого і сміливого дослідження жіночої сексуальності не стільки з фізіологічної, скільки з метафізичної точки зору; буде знайомить з простими і доступними техніками для підтримки гормонального здоров'я і краси.
Що дасть вам вебінар?
- дізнаєтеся сакральний сенс нашої сексуальності: взаємозв'язок чакр, роботи вищих гормональних центрів, управління сексуальною енергією і створення реальності. Це рівень абсолютного зцілення, з'єднання тіла, душі і духу. Наше здоров'я визначається тільки нами. Поки ми неосвічені, ми хворі. Ми стаємо здоровими, коли ми стаємо обізнаними.
- отримайте (автор дає вперше!) модифікацію практики лицьової гімнастики Дакіні для максимального омолоджуючого ефекту, активації вищих гормональних центрів.
Існують прості способи відновлення жіночого здоров'я і його підтримки – це доступні для кожної з нас тілесні і голосові практики на кожен день, сакральні ритуали, жіночі "хитрощі" – та проста магія, яка допомагає активувати гормональну систему, підтримувати її в стані гомеостазу і балансу.***** Ми проведемо з вами 3 інтенсивні онлайн зустрічі по 2 години, на яких я передам вам ці базові знання для щоденної практики".
В курсі Таніт передаватиме:
- базові практики маточного дихання,
- дихання Йоні,
- практики, що відкривають ритмічність і сприйнятливість жінки, особливу увагу буде приділено зцілювальної гімнастики, що розкриває крижі і сакральну область - це базові вправи управління сексуальною енергією потоку танцю Апсар.
Детальніше на сайті, що продає:
https://tanhit.com/product/kurs-iz-3-x-prakticheskix-vebinarov-tanit-joni-iscelenie-zhenskoj-seksualnosti
Останнє редагування модератором: