ЯКіЯ - це наставництво для таргетологів з нуля. Де я кожного за ручку доводжу до перших оплачуваних клієнтів.
Навчання НЕ підходить для власників бізнесу які хочуть розвивати власну справу!!! Наставництво точно для тебе, якщо ти хочеш заробляти від 1000$ та задовбалась працювати на дядю. Тривалість наставництва 12 тижнів 6 тижнів - теорія + підготовка до практики, наступні 6 тижні - виключно практика із оплачуваними клієнтами.
‼По анкеті предзапису ти отримаєш найкращі умови та найнижчу вартість на наставництво (економія 5-8 тис.грн). Залишай свої дані і я тобі напишу для подальшої консультації
Предзапис на навчання : ЯКіЯ - наставництво по таргетованій рекламі для опанування професії таргетолога з нуля"
Друзі всім привіт
, на зв’язку Каріна. ОБОВʼЯЗКОВО ПРОЧИТАЙ
ЯКіЯ - це наставництво для таргетологів з нуля. Де я кожного за ручку доводжу до перших оплачуваних клієнтів.
Навчання НЕ підходить для власників бізнесу які хочуть розвивати власну справу!!! Наставництво точно для тебе, якщо ти хочеш заробляти від 1000$ та задовбалась працювати на дядю. Тривалість наставництва 12 тижнів 6 тижнів - теорія + підготовка до практики, наступні 6 тижні - виключно практика із оплачуваними клієнтами.
‼По анкеті предзапису ти отримаєш найкращі умови та найнижчу вартість на наставництво (економія 5-8 тис.грн).
Залишай свої дані і я тобі напишу для подальшої консультації
Курс придбаний.
Програма курсу:
Навчання НЕ підходить для власників бізнесу які хочуть розвивати власну справу!!! Наставництво точно для тебе, якщо ти хочеш заробляти від 1000$ та задовбалась працювати на дядю. Тривалість наставництва 12 тижнів 6 тижнів - теорія + підготовка до практики, наступні 6 тижні - виключно практика із оплачуваними клієнтами.‼По анкеті предзапису ти отримаєш найкращі умови та найнижчу вартість на наставництво (економія 5-8 тис.грн). Залишай свої дані і я тобі напишу для подальшої консультації

Предзапис на навчання : ЯКіЯ - наставництво по таргетованій рекламі для опанування професії таргетолога з нуля"
Друзі всім привіт
, на зв’язку Каріна. ОБОВʼЯЗКОВО ПРОЧИТАЙ
Навчання НЕ підходить для власників бізнесу які хочуть розвивати власну справу!!! Наставництво точно для тебе, якщо ти хочеш заробляти від 1000$ та задовбалась працювати на дядю. Тривалість наставництва 12 тижнів 6 тижнів - теорія + підготовка до практики, наступні 6 тижні - виключно практика із оплачуваними клієнтами.‼По анкеті предзапису ти отримаєш найкращі умови та найнижчу вартість на наставництво (економія 5-8 тис.грн).
Залишай свої дані і я тобі напишу для подальшої консультації
Курс придбаний.
Програма курсу:
- Переднавчання
- Упакування себе як експерта
- Фундамент в тартеті
- Ефективне налаштування реклами
- Аналіз реклами, тести, продуктивність
- Оффери, УТП, створення креативів
- Методи пошуку клієнтів
- Продажі
- Прямі ефіри
https://www.instagram.com/karina.polishcuk/reel/DCgbRxPoYWd/ https://www.instagram.com/karina.polishcuk?igsh=amp0ejNyNzRpazly https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeruYEV8OMLYwxwuZ0kbv68JW_o_7xiwfQ8ImNoauWrOe5vOA/viewform
Останнє редагування модератором: