Також прикладаю ось цей бонус (без нього результати вище навряд чи б були досягнуті):
БОНУС (безкоштовно): мій метод відновлення заблокованого рекламного аккаунта
для деяких один тільки цей блок оцінюється в 10 000 рублів... Сьогодні Ваш безкоштовно (бонус)
Немає нічого гіршого, ніж одного разу прокинутися з заблокованим рекламним аккаунтом. Модерація стає жорсткішою з кожним днем. Я покажу вам свій метод виходу з під бана, який дозволив мені розблокувати десятки акаунтів. Зможете просто адаптувати під себе і натиснути "Відправити".
P. S. Весь метод налаштування на курсі враховує правила модерації і зводить ймовірність проблем до мінімуму.
P. P. S. цей метод не гарантує, що ваш аккаунт буде розблоковано, але це те, що дозволяє мені відновлювати акаунти в 9/10 випадків.
Не важливо, якщо ви повний новачок або просто хочете поліпшити вашу діючу рекламу...
я обіцяю, що те, чого ви навчитеся на майстер-класі дозволить вам в 10х простіше створювати сильну рекламу, готову до масштабування до великих цифр.
Вперше за весь час ділюся моїми кращими стратегіями і скрінкастами (демонстрація екрану) в 8-денному майстер-класі — мій власний перевірений метод налаштування реклами на практично будь-якому бюджеті!
Програма курсу:
День 1
З " 0 " до готового до реклами аккаунта
Ви теж плутаєтеся в Налаштуваннях? Не знаєте з чого почати? Якийсь елемент завжди випадає?
У цьому блоці ви самостійно повторіть підготовку Business Manager з повного " 0 " до пуску реклами. Крок за кроком. У форматі скрін-каст (показую на своєму екрані): дивіться — ставите на паузу — повторюєте — дивіться далі.
День 2
"Червоне-зелене" в Налаштуваннях
Що краще вибрати" на рівні реклами "або"на рівні груп оголошень"? Яку мету задати? Обмежувати чи плейсменты?
В результаті чітко зрозумієте, що задати. Зробите один раз і далі не потрібно "чіпати". Рекомендації засновані з урахуванням рекомендацій самого ФБ (розмовляю з їх маркетинговим експертом раз в 1-3 місяці), а також тим, що перевірено на 40+ акаунтах особисто.
День 3
Аудиторії, які купують
Який розмір аудиторії задавати? У мене специфічна ЦА, як її знайти? Як знайти "преміум клієнтів"?
Зрозумієте ключові орієнтири при підборі аудиторії. Що саме і як можна знайти. Зрозумієте алгоритм підбору аудиторії, яку вкрай важко знайти. За допомогою цього підходу ми "витягнули" клієнтів з Кремнієвої долини (скріншот вище).
День 4
Формула текстів та оголошень
Що "не так" в моєму тексті? Як робити оголошення, щоб люди захотіли купити? Які є "фішки", щоб зачепити увагу?
Один з ключових блоків — якщо ви зробите правильний креатив, то це 80% успіху. Зрозумієте мій метод підбору оголошень (впорається навіть новачок). Підказка: не потрібно "винаходити велосипед" , а використовувати те, що вже працює.
День 5
Перевірка всіх систем-пуск
В результаті перевірте ключові пункти і запустіть вашу рекламну кампанію.
Один з найпростіших, але від цього не менш важливих блоків: тут ви переконаєтеся, що реклама, яку запустите "переплюне" все, що пробували до цього.
День 6
Тонкі методи "80 рівня"
Не отримуєте віддачі від реклами і не знаєте, що саме зробити? Не розумієте як масштабувати результати без втрати ефективності?
Я знаю, як управляти рекламою з бюджетом в 1 млн.+ руб. на місяць і отримувати клієнтів з чеком $8 тис. на "холодному трафіку". Пройшов курси топових американських рекламодавців з $ 20 тис. + в ДЕНЬ. Ви отримаєте доступ до всього цього досвіду в 1 місці.
День 7
Модерація: реанімація
Заблокували аккаунт? Оголошення не пропустили? Не знаєте, що саме треба виправити? Не знаєте, кому написати?
Я сам стикався з цією проблемою і досвідченим шляхом якось, десь збирав цю інформацію по крихтах. Я мріяв би побачити цей блок кілька років тому, тому що один він заощадить вам десятки годин нервового стресу.
День 8
ТОП кращих креативів
Креатив вигорів? Перестав приносити результати? Взагалі нічого не спрацьовує?
Практично кожен день я збираю і поповнюю базу кращих креативів і принципів постороения оголошень. Тут збірка кращих "бронебійних" оголошень, які пройшли "перевірку боєм". Цей блок-гарант того, що моя реклама виграє або гроші назад.
ТОП 9 ключових речей, які ви "вкрадете" з цього майстер-класу...
- 3 емоційних тригера, які провокують на покупку. Як тільки ви зрозумієте принцип - будете використовувати це у всіх своїх оголошеннях.
- Як змусити людей скролити ваші оголошення і викликати пекучий інтерес до продукту або послуги. Ви не уявляєте, наскільки ці" очевидні " речі працюють.
- помилка № 1 в оголошеннях, яка майже гарантує, що ваше оголошення буде ЗАБАНЕНО. Якщо ви рекламуєте те, що "не любить" алгоритм - ви точно повинні це побачити.
- найголовніші міфи про модерацію, які обмежують маркетологів... і як це перевернути у вашу перевагу
- 5 речей, які ви ТОЧНО повинні використовувати в відео рекламі, що максимізувати результат.
- техніка "швидкий збір" аудиторії, які використовую я сам, щоб зібрати аудиторії для реклами з шаленою точністю. Не важливо, як ви збираєте аудиторії, це спрацює краще.
- Як правильно продавати продукти або послуги з високим чеком в Фейсбуці. Використовуйте те, що працює навіть на "холодному" трафіку.
- мої "емоційні тригери", які дозволяють швидко і просто зібрати цільову аудиторію.
- мій власний метод масштабування реклами. Те, що працює в довгосроном періоді. Навчіться цьому 1 підходу і у вас буде навик розкрутки практично будь-якого аккаунта.
https://privatelink.de/?https://ivanshumaylov.ru/t8-rudy-s