15 квітня стартує мій унікальний КУРС по Таро божевільної Місяця, єдине в Росії навчання цієї колоді з докладним зворотним зв'язком для всіх учнів!⠀
Для кого навчання?⠀
Для зовсім новачків і для просунутих, кому набридла класика, хто відчуває себе "затиснутим" в рамки класичних колод, хоче розширити бачення, почати глибше бачити ситуацію.⠀ Ви не просто освоїте цю незвичайну прекрасну колоду, але і:⠀
зрозумієте де брати нових клієнтів (на тарифі майстер)⠀
набудете впевненості⠀
ваші розклади стануть більш точним⠀
дайте відповідь на свої особисті питання⠀
навчіться читати таро не заучуючи значення карт⠀
з 15 по 30 квітня 6 вебінарів по 1,5-2 години.⠀
Передбачено 2 тарифи.⠀
⠀
1. Базовий: 6 вебінарів + ЧАТ (ви можете викласти до 5 розкладів - зі зворотним зв'язком по кожному розкладу від мене).⠀
Ціна 7500р.⠀
⠀
2. Майстер: на цьому тарифі буде індивідуальна робота з кожним в малій групі - 4 зум-сесії до 5 осіб, де ви отримаєте відповіді на будь - які питання-трактування розкладу, робота з клієнтами, залучення нових клієнтів і тд і тп. + все за тарифом базовий.⠀
Ціна 11000р.⠀
⠀
Вартість актуальна тільки до 29 березня і 28го всіх чекаю на безкоштовному закритому вебінарі - докладніше розповім про цей курс.
Для кого навчання?⠀
Для зовсім новачків і для просунутих, кому набридла класика, хто відчуває себе "затиснутим" в рамки класичних колод, хоче розширити бачення, почати глибше бачити ситуацію.⠀ Ви не просто освоїте цю незвичайну прекрасну колоду, але і:⠀
зрозумієте де брати нових клієнтів (на тарифі майстер)⠀
набудете впевненості⠀
ваші розклади стануть більш точним⠀
дайте відповідь на свої особисті питання⠀
навчіться читати таро не заучуючи значення карт⠀
з 15 по 30 квітня 6 вебінарів по 1,5-2 години.⠀
Передбачено 2 тарифи.⠀
⠀
1. Базовий: 6 вебінарів + ЧАТ (ви можете викласти до 5 розкладів - зі зворотним зв'язком по кожному розкладу від мене).⠀
Ціна 7500р.⠀
⠀
2. Майстер: на цьому тарифі буде індивідуальна робота з кожним в малій групі - 4 зум-сесії до 5 осіб, де ви отримаєте відповіді на будь - які питання-трактування розкладу, робота з клієнтами, залучення нових клієнтів і тд і тп. + все за тарифом базовий.⠀
Ціна 11000р.⠀
⠀
Вартість актуальна тільки до 29 березня і 28го всіх чекаю на безкоштовному закритому вебінарі - докладніше розповім про цей курс.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CbhwOkjrwgG/?igshid=YmMyMTA2M2Y=