Що нового?

Набір учасників Таро французької школи. Тариф "з куратором" (Василь Дубінін, Маргарита Корсакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1471 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
про курс
Курс буде корисний як тим, хто тільки починає свою подорож в світі Таро, так і тим, хто вже працював з картами, але хоче систематизувати свої знання або освоїти нову систему. Ми працюємо в рамках Французької школи Таро і слідуємо за Папюсом і Еліфасом Леві, проте наш курс багато в чому оригінальний і є результатом декількох років практичної роботи з картами і вивчення різних філософських і езотеричних навчань.
На виході всі учасники отримають в свої руки зручний і зрозумілий інструмент, за допомогою якого зможуть відповісти на більшість виникаючих питань від побутових (як до мене ставиться ця прекрасна діва? Чи буде вдалим цей проект на роботі?) до екзистенціальних (як моє призначення впливає на моє життя? Чому я не розвиваюся так, як хотів би?) і кармічних (у чому справжня причина того, що відбувається зі мною? Який сенс в моїй зустрічі з цією людиною?).
Для кого цей курс?
  • Якщо ви хочете розібратися в причинах подій, які відбуваються з Вами, відносинах з людьми і отримати інструмент, який підкаже шлях для подальшого гармонійного розвитку, - цей курс для вас.
  • Якщо ви були у таролога, отримали вдалий досвід ворожіння і хочете навчитися так само, - цей курс для вас.
  • Якщо вас давно заворожує світ Таро, але ви не знаєте, з чого почати і боїтеся загубитися у великій кількості літератури і колод, – цей курс для вас.
  • Якщо ви хочете вибудувати струнку і логічну систему світоустрою , - цей курс для вас.
• Якщо ви давно гадаєте в системі Уейта або Кроулі, але хочете освоїти щось нове,-цей курс для вас.
Програма
Тривалість курсу-45 занять (близько 10 місяців):
36 занять – теорія
1-заняття-підготовка колоди до роботи
8 занять-практика
+ 11 вебінарів по середах з відповідями на питання, що виникають у міру проходження курсу – кожні 4 тижні
https://privatelink.de/?http://frenchtarot.tilda.ws/#tarifs

Угорі