Що нового?

Придбаний Таро: здоров'я, любов, гроші, успіх. 3 в 1 (Віра Склярова, Олена Андріанова, Юлія Гусак)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 118 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Таро здоров'я і благополуччя.
Карти Таро-древній містичний спосіб отримати відповіді, в яких ми потребуємо, вирішити сумніви і знайти гармонію в душі... таємничі символи цих карт і інтуїція ворожителя дають можливість заглянути в майбутнє і прочитати вийшов розклад.
Нова книга досвідченого таролога, практика і автора численних колод віри Склярової дозволить проаналізувати будь – які життєві колізії, пов'язані зі здоров'ям, багатством, успіхом і кар'єрним зростанням... 15 різних розкладів – від елементарних до складних-з докладними описами і прикладами реальних життєвих історій допоможуть знайти відповіді на найважчі і різноманітні питання і вкажуть вихід з, здавалося б, тупикової ситуації.
78 порад Таро. Як зберегти здоров'я, молодість і красу.
У своїй новій книзі відомий Таролог Віра Склярова розповідає про можливості системи Таро, яка допоможе зорієнтуватися серед безмежного різноманіття форм і методів сучасної медицини, і перш за все нетрадиційної. Підкаже, як зберегти здоров'я, молодість і красу.
У книзі наведені приклади конкретних розкладів.
гадаємо на картах на любов, гроші і успіх.
Протягом всієї історії люди намагалися підняти завісу майбутнього, вплинути на свою долю. Які тільки способи ворожіння вони не винаходили! Але ось ворожіння на картах – це найпопулярніший спосіб передбачати і впливати на своє життя в усі часи. Книга, яку ви тримаєте в руках, навчить гадати "з нуля" або поповнить вже наявні знання. Вона познайомить з найпопулярнішими способами ворожіння на картах, і ви зможете вибрати найбільш близький по духу, який відповідає саме вашому баченню світу. Головне-пам'ятайте, що все в ваших руках, а передбачення всього лише попередження і рекомендація до дії. Вся ключова інформація для наочності супроводжується кольоровими ілюстраціями і таблицями.
Олена Андріанова-релігієзнавець і психолог за освітою, діючий таролог і психолог-консультант. Юлія Гусак-досвідчений таролог, гадатель, автор і викладач методик вивчення магічних практик. Є організатором майстер-класів з обрядової та ритуальної магії багатства, символіки і створення амулетів для любові і щастя. У книзі використані матеріали віри Анатоліївни Склярової, одного з найвідоміших сучасних тарологів.
Продажники:
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/vera-sklyarova/78-sovetov-taro-kak-sohranit-zdorove-molodost-i-krasotu/

Угорі