Що нового?

Придбаний Teaching Teens Weekend (Катерина Сташевська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
мене постійно запитували чи буде продовження тренінгу Teaching Young Learners і ось воно готове!

Я зібрала і систематизувала найкраще в навчанні підлітків, щоб поділитися з вами на дводенному СУПЕР концентрованому курсі!
23-24 червня оголошуємо Teaching teens Weekend!

Це буде методична скарбниця з найефективніших прийомів і фішок в навчанні підлітків! Ви підете зі списками корисностей і чітким планом того, як застосовувати їх на уроках.

Про що ми будемо говорити?

1.The Teenage Brain - що в голові у цих загадкових підлітків і навіщо нам знати, як працює цей дивовижний механізм? Коротко про дуже важливе!
2.Are you a team? - Обов'язково поговоримо про тімбілдінг і створення атмосфери в колективі, тому що без цього не працює все інше: ігри, драма, групові завдання і креативні види роботи - все, що ми так любимо використовувати, щоб зробити уроки дійсно крутими!
Я дам вам список супер активітіз, які можна використовувати на початку року і не тільки.
3. Teaching Grammar the Effective Way (Materials Light Teaching) -
Як зробити урок на без розкриття дужок в нудних роздруківках, щоб там було багато говоріння і якісна опрацювання граматики? Легко!
Я поділюся з вами великою добіркою своїх улюблених універсальних практичних прийомів, які працюють на ура!, і робляться за пару хвилин за допомогою паперу, ножиць, скріпок, м'ячика, пластикових стаканчиків та інших простих предметів, які у нас завжди є в кабінеті.
4. The Lexical Approach in Action-обговоримо роботу з колокаціями, тому що це дійсно найкоротший шлях до хорошого говоріння (особливо в поєднанні з добре відпрацьованою граматикою ).
Я дам вам набір прийомів, які дійсно відмінно заходять при роботі з колокаціями в текстах, аудіюванні та спікінгу!
Прокачаємося по повній!

https://privatelink.de/?https://vk.com/proenglishteachers?w=wall-118191534_85050

Угорі