Що нового?

Придбаний Тексти-шифри (Леонід Каюм)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 589 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Попереджаю! Цей Текст серйозно змінює "картину світу", так що якщо ви хочете жити в своєму крихітному маленькому світі — живіть, це ваш вибір і ваше рішення. Але якщо хочете створити свій новий світ зі своїми законами і правилами — читайте, думайте, відчувайте. У тексті описані речі, які багато хто хотів, але боялися почути.
Миттєва індексація справжніх бажань
Я дізнався про нове правило життя і поспішаю поділитися з тобою! Це фантастика! Тепер багато чого в житті буде не так, а в першу чергу — ми на шляху до того, щоб наші бажання миттєво здійснювалися! Все - в тексті!
ОКЕАН енергії
Вітаю тебе, мій Друг і попутник! Разом з тобою ми робимо цей світ сильнішим і досконалішим, і світ відповідає нам любов'ю і підтримкою, хіба ні?..
Я даю потужний Неомагічний Текст-Шифр, який дасть тобі ОКЕАН енергії. Сподіваюся, ти розумієш, що потужна життєва енергія дається тобі не просто так, а для Великих звершень?..
Сім СФЕР невразливості
Мабуть, це найбільш затребуваний Текст — Шифр, що дає незвичайне відчуття сили, спокою і безпеки. Ви читаєте Текст, і навколо вас шикуються незримі стіни, які з цього моменту не пропускають зло, спрямоване проти вас, заздрість, образу, ревнощі...
СЦЕНАРИСТ-1
Текст-Шифр для миттєвої реалізації життєвих планів. Створює непорушну переконаність в тому, що всі ваші життєві плани реалізуються миттєво і найкращим для вас шляхом.
Текст спочатку створювався як один з інструментів навчання для учасників Академії передбачення.
Чистильник тілесних затискачів
Незвичайний Текст-Шифр, що очищає тіло від будь-яких тілесних блоків і затискачів. Ви читаєте його і відчуваєте потужні хвилі енергії, що звільняються в результаті читання.
З кожним читанням тексту тіло стає сильнішим, вільнішим, чистішим ...
Я керую життям з будь-якої точки
Інтуїтивний Текст-Шифр для пізнання мистецтва передбачення. Текст спочатку створювався як один з інструментів навчання для учасників Академії передбачення.
Дає потужний імпульс до управління життям, незважаючи на будь-які обставини.
ЯСНОВИДІННЯ. Словесний код активації
Ясновидіння-це здатність отримувати інформацію невідомими органами почуттів і одночасно-незрозуміла логічним розумом здатність отримувати відповіді на питання в сферах життя, що виходять за рамки реального життєвого досвіду. Текст-Шифр активує у вас такі здібності. У Текст вдруковані ідеї, пізнавши і прийнявши які, ви стаєте ясновидцем ...
https://privatelink.de/?http://leonidkayum.ru/product-category/tekstyi-silyi-2/

Угорі