Шео-лекція 23 липня з нагоди Сашиного дня народження у записі.
Всім привіт. Саша вчора трохи розкрив зміст суботньої лекції, дублюю в розсилку, якщо ви не читали у нього в соцмережах.
Перша думка (це про суботню лекцію)
- про темну сторону. Про те, що це таке. Думаєте, якщо у вас є чоловік і коханець, які не знають один про одного, або просто брудні фантазії поперек тренда, якщо ви хотіли б, щоб ваші добрі знайомі і родичі провалилися в тартарари, що ви самі готові продати душу сатані за зовнішність, молодість, везіння або багатство, ну і так далі, я не знаю, що у вас там за фантазії, може навпаки, ви хочете найкращого, тільки забороненого або неможливого, це темна сторона? Ні.
Друга думка
- про те, як продати цю вашу темну сторону. Думаєте, вона так чарівно приваблива, що хтось обов'язково із задоволенням її купить? І це буде для нього гарна угода? Подумайте спершу про те, що продукт це приблизно чотири рівні вирішення чиєїсь конкретної задачі. А чию і яку задачу вирішує ваша темна сторона? Це ще не все - на темній стороні немає всієї глибини і обсягу, цієї самої "істини", а чому? Тому що, повертаючись до когось задом і помахуючи гострим хвостом, ви відвертаєте обличчя-і вже воно стає темною стороною. Так що темна сторона не товар. А що?
Третя думка
- про те, як по-справжньому мотивувати себе. Не просто хотіти чогось і шкодувати, що воно не йде в руки, а захотіти по-справжньому, справді, щоб отримати. Я назвав це" як схуднути, розбагатіти і розслабитися без вкладень", тому що плюс-мінус кожен/кожна цього хоче. Так, і ще відносини, звичайно. Думка така, що якщо ви не можете отримати те, що хочете, ви чогось, а швидше за все нічого взагалі не знаєте про мотивацію. А вона-то полягає всього в одному слові. Якому?
Четверта думка
- ну, так я вам все відразу і сказав. Та може, я і сам ще не знаю. Або знаю, але поки притримаю. Або хтось здогадається і напише. Або висловить справжнє бажання - з тих, що неминуче збуваються. Загалом, знайдеться якось ця четверта думка" темної сторони " мого дня народження, записуйтеся і приходьте в суботу.
Лекція в записі (+конспект)
https://privatelink.de/?https://sheo.ru/product/59/