ви не просто дізнайтеся, що таке тендери, ви почнете на них заробляти! Успіх у тендерах - це сукупність знань, стратегії, досвіду та удачі!- це практичний курс від підприємця, заснований на реальному досвіді, який не просто знає, що таке тендери в теорії, а в даний момент сам заробляє на держзакупівлях.
- Оборот моєї компанії за 2017 рік – 200.000.000 рублів, а тендерний відділ зростає в геометричній прогресії.
- кожен день ми подаємося на безліч тендерів, отримуючи колосальний досвід. Змінюються правила гри, змінюються стратегії, з'являються все нові і нові фішки, і саме цією безцінною інформацією, я ділюся зі своїми учнями.
- а найцікавіше, що вся історія мого бізнесу є на YouTube. Те, як я сам знайомився з тендерами, те, як змінювалася моя думка про них і то до яких результатів вони мене привели. Пропоную вам познайомиться з нею і чекаю Вас в нашому тендерному співтоваристві!
- Нереально величезний ринок (понад 20 трлн. на рік)
- висока рентабельність. (Чи зможете ви продати, наприклад, велику партію будматеріалів в ринок з націнкою більше 10%? Сумніватися. А ось в держзамовленні, часом рентабельність доходить до 100%)
- щоб почати класичний бізнес – зазвичай потрібен бізнес-план, сайт, офіс, обладнання, і тд. У бізнесі на держзакупівлях, вам потрібен комп'ютер і телефон.
- відсутні витрати на рекламу.
- безкоштовна участь.
- Високий Середній чек.
- зрозумілі правила гри. (Все регламентується Федеральним законом).
- Немає авторитетів. Величезний корпорації торгуються з тільки що зареєстрованим ІП нарівні.
- Роль удачі. (Ця обставина дозволяє нам вигравати у великих компаній.)
- нереальний розвиток (ваш ріст буде обмежений, тільки розміром оборотного капіталу).