Що нового?

Придбаний Терапія 1. Помилкове і істинне Я. Духовність. Психологічний захист проекція (Вероніка Хацкевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 55.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
часто робите те, чого не хочете? Живете інтересами дітей, чоловіка, мами? Влаштовуєте життя інших,але не свою? Помічаєте, що повторюєте шлях батьків? Звикли всім догоджати ігноруючи внутрішній опір? Проживаєте незрозуміле життя? Незрозуміло для кого і для чого? Найчастіше займаєтеся справами через силу? Відчуваєте провину, якщо щось не зробили?

Посуд повинен бути вимитий, навіть якщо сильно втомилися? Здається, що про Вас погано думають оточуючі? Впевнені, що чоловік зраджує Вам, просто ще не спійманий на гарячому? Втратили себе, не чуєте і не бачите де ви? Перестали вірити в себе? Оточення Вас "труїть", але ви продовжуєте з ними контактувати? Однією добре. З чоловіком погано і тривожно, але не йдіть? Постійно переступаєте через себе заради інших? Начебто робите все, що треба, а життя не ладиться?

Як давно ви задавали собі питання " Чи Хочу я це робити?"перед тим, як щось зробити? Жодного разу, вірно? На жаль, але наш менталітет такий, що з самого дитинства ми живемо через призму чарівного слова "треба". Здавати гроші на ремонт в класі в школі треба! Є ненависну кашу, адже мама краще знає що тобі треба! Людям похилого віку допомагати з поваги до віку треба! Схуднути треба, просто тому що треба! Кому потрібні всі ці"треба"? Вам?

Якщо прислухатися до себе, то жодна справа з маркером "треба" не приносить задоволення. Чому так відбувається? Чому ми не живемо через призму "хочу"? Проблема в тому, що всі ми були травмовані в дитинстві. Кожен з нас отримав дуже різний досвід. Через цей досвід ми і не можемо наблизитися до свого істинного я і живемо помилковим я.

Народжуючись безневинними немовлятами ми повністю переймаємо досвід наших батьків. Не усвідомлюючи, ми повторюємо абсолютно всі програми наших батьків.

помилкове Я — формується через батьківський досвід, який перекриває чисту природу немовляти. Помилкове я те, що належить Не Вам. Завжди спирається на чуже, шукає відповіді у поза.

справжнє Я-чиста природа як у немовляти, але зі своїм особистим досвідом. Через з'єднання з істинним Я досягається духовність.

духовність (псих.) — відповідність наших внутрішніх екологічних цінностей і дій відповідно до них. Ідентичність цінностей і дій. Духовна людина з'єднаний з собою.

Бонуси стану духовності:

• захоплення,
  • задоволення,
  • внутрішній спокій,
  • успіх.
навіщо потрібно йти від помилкового я?
Блокуються всі системи, починаються серйозні захворювання, нещастя, постійні тривоги, переступання через себе і ігнорування себе.

"Використовуючи помилкове Я ви втрачаєте своє життя повністю! Життя проходить в тривожності, страхах, нещастях, дилемах"

на вебінарі ви дізнаєтеся:
  • Що таке помилкове і істинне Я, їх різниця;
  • яким я Ви користуєтеся у своєму житті;
  • Як зрозуміти своє помилкове Я і опрацювати;
  • Як з'єднатися з собою;
  • Як вивчати себе через проекцію;
  • чому так легко використовувати помилкове Я;
  • чому ми ігноруємо справжнє Я;
  • ідентифікатори того, що ви живете не своїм життям;
  • Як не зраджувати себе;
  • Грань між істинним я і егоїзмом;
  • Як звільнитися від токсичних відносин/оточення;
  • Як переносити свою поганість і не робити небажаного;
  • Як звільнити простір для себе;
  • Що таке проекції;
  • Як працюють проекції;
  • ознаки використання помилкового Я в житті;
  • Як стикнутися зі своїм істинним Я;
  • Як вивчати себе, і свої таланти, через проекцію;
  • Як перестати жити за батьківським сценарієм;
  • Як перестати жити заради інших і почати жити своїм життям.
у процесі вебінару Вероніка дає:
  1. тест на усвідомленість " де я, а де не я!".
  2. техніку опрацювання помилкового Я.
  3. техніка на виявлення де ви віддаляєтеся від себе.
  4. експеримент "проекції".
  5. техніку самотестування на проекції.
  6. Бонус "Секрет Вероніки Хацкевич як вона стала абсолютно гармонійною особистістю".
все розбирається на конкретних ситуаціях і з зрозумілими прикладами. Всі техніки даються під запис і залишаться у Вас назавжди! Користуватися ними можна в необмеженій кількості! При регулярному повторенні 2-3 місяці позитивна динаміка гарантована!

"Істинне Я-відсутність всього, що ми нагородили протягом життя" — Вероніка Хацкевич

Продажник:
https://privatelink.de/?https://lifechance.ru/video/vebinary/psihoterapiya-1-lozhnoe-i-istinnoe-ya-duhovnost-psihologicheskaya-zashhita-proektsiya/

Угорі