Серія "психологічний Ексклюзив"
Терапія диявола - найважливіше керівництво для проведення ефективної регресивної терапії Венді Веббер
яке відношення диявол має до гіпнозу?
У книзі "терапія диявола" використовується казка братів Грімм, щоб проілюструвати повну систему для проведення ефективної регресивно-причинної гіпнотерапії.
Головний герой-солдат, який втік поля бою. Він вступає в боротьбу за особисті потреби. Коли звичайні рішення не допомагають йому повернути контроль над своїм життям, він відправляється в незнайомі землі, де зустрічає маленького чоловічка. Цей чоловічок виявляється дияволом.
Диявол обіцяє допомогти солдату назавжди вирішити його проблему. Але щоб досягти міцного результату, солдат повинен погодитися на Контракт (дияволу завжди потрібен Контракт).
Солдат повинен погодитися слідувати інструкціям і виконувати роботу, необхідну для досягнення бажаного результату. Якщо він цього не зробить, він буде продовжувати страждати. Гірше того, він може навіть втратити своє життя!
який зв'язок між цією історією та гіпнозом?
Кожен клієнт, який приходить до вас, має проблему, яку він не може вирішити. Але гіпноз-це" незнайома земля " для більшості людей. В результаті вони звертаються за допомогою до гіпнотерапевта тільки після того, як випробують всі інші способи. На той час, коли вони знайдуть вас, вони вже відчайдушні, бо ніщо інше не допомогло.
У школі гіпнозу цього не вчать, але коли справа доходить до роботи з реальним клієнтом, завжди буде присутня невизначеність. Це тому, що немає двох однакових клієнтів.
З реальними клієнтами приходять реальні проблеми. Вони рідко дотримуються інструкцій. І те місце, куди вам потрібно, направити клієнта, щоб отримати довготривалий результат, - це те місце, куди клієнт точно не хоче йти!
Реальні клієнти не платять за гіпноз. Вони платять за результат.
Якщо ви практикуєте регресивну терапію - ця книга для вас. "Терапія диявола: найважливіше керівництво для проведення ефективної регресивної терапії" покаже вам, як:
- Позбутися від здогадок
- Знайти розуміння
- Підвищити свою впевненість
- Перетворити ваші сеанси гіпнозу в програми зцілення
" О, боже мій... як це приголомшливо! Я не можу відірватися від книги!!!"
Після того, як мені не вдалося отримати бажані результати, я розпочав пошуки і був настільки розчарований, що думав здатися. Потім я знайшла цю програму. Вона дивовижна. Саме те, що мені було потрібно. У ній так багато інформації, що вона дала мені впевненість, що я можу рухатися вперед зі своїми клієнтами, знаючи, що вони отримають глибше зцілення. Величезне спасибі за цей подарунок. - Рейган О Ніл, сертифікований гіпнотерапевт. Вікторія, Британська Колумбія.
"Не залишає питань про те, що робити..."
Це абсолютно дивовижна книга. Вона настільки ясна і точна, як лазер. Вона не залишає сумнівів у тому, що робити, як робити, і найголовніше: навіщо це робити!!! - Зоран Павлович, Белград, Сербія
Після того, як мені не вдалося отримати бажані результати, я розпочав пошуки і був настільки розчарований, що думав здатися. Потім я знайшла цю програму. Вона дивовижна. Саме те, що мені було потрібно. У ній так багато інформації, що вона дала мені впевненість, що я можу рухатися вперед зі своїми клієнтами, знаючи, що вони отримають глибше зцілення. Величезне спасибі за цей подарунок. - Рейган О Ніл, сертифікований гіпнотерапевт. Вікторія, Британська Колумбія.
"Не залишає питань про те, що робити..."
Це абсолютно дивовижна книга. Вона настільки ясна і точна, як лазер. Вона не залишає сумнівів у тому, що робити, як робити, і найголовніше: навіщо це робити!!! - Зоран Павлович, Белград, Сербія
Якщо ви практикуєте OMNI-гіпноз, 5-PATH або RTT, можливо, це саме те, що ви шукали! "Терапія диявола" допоможе вам краще зрозуміти поняття та методи, якими ви вже володієте, щоб ви могли ефективніше використовувати їх у своїх сеансах із клієнтами.
Цей практичний посібник дає вам покрокову інструкцію, яку ви можете використовувати для успішного проведення регресивної терапії. Це набагато простіше, ніж ви можете собі уявити. Дізнайтеся:
-3 основні фази ефективної регресивної гіпнотерапії
-4 універсальних цілющих кроки до стійких змін
- 7-кроковий протокол, дотримуючись якого ви завжди будете знати, що робити далі.
Обсяг книги: 300 сторінок
Формат: PDF російською мовою
https://privatelink.de/?http://project-ato.ru/viewtopic.php?f=64&t=2557