Співчуття набагато могутніше гніву!
Ця книга буде корисна всім, хто цікавиться питанням управління гнівом. Люди, які відчувають складнощі з тим, щоб взяти гнів під контроль, їх родичі і друзі, психологи, що працюють з подібними клієнтами, — кожен знайде для себе відповідь на питання про те, як навчитися управляти гнівом.
Вчинки, вчинені під впливом гніву, нерідко стають причиною безлічі проблем у відносинах і в житті багатьох людей. Саме тому кожній людині вкрай важливо навчитися керувати гнівом. У книзі описана одна з найбільш дієвих методик з управління гнівом, розроблена британським психологом, професором Полом Гілбертом, — терапія, сфокусована на співчутті (CFT).
Терапія, орієнтована на співчуття, вчить, як можна керувати складними емоціями, не уникаючи і не пригнічуючи їх. Велика кількість практичних завдань, заснованих на тисячолітніх буддистських практиках, допоможуть відразу ж зануритися в навчання управління гнівом у міру читання книги.
Кожна людина час від часу відчуває гнів — значення має лише те, як він справляється з цим почуттям. Гнів-одна з тих емоцій, з якими найскладніше впоратися. Поведінка людини, охопленого гнівом, часто створює великі труднощі у відносинах і в житті в цілому. У цій книзі розповідається про те, як навчитися брати відповідальність за свій гнів і своє життя, виховуючи в собі нову силу — співчуття.
Навички і техніки, які застосовуються в CFT — терапії, сфокусованої на співчутті, — допомагають змінити звичне гнівну поведінку, знайти контроль над емоціями і поліпшити відносини з оточуючими.
принципи співчуття, описані в книзі, допомагають:
- змінити спосіб мислення з продиктованого можливими загрозами на жалісливий;
- замінити гнівні реакції впевненими відповідями;
- поліпшити взаємини з друзями, колегами та іншими значущими людьми;
- розвивати самочуття під час навчання та роботи над собою.
Крістін Нефф, доктор філософії, автор Самочуття
Рассел л.Кольц, д-р філософії, клінічний психолог і професор Університету Східного Вашингтона в Спокане, шт. Вашингтон, працював з великою кількістю пацієнтів, що мали різні проблеми з гнівом.
Передмова Пола Гілберта, д-ра філософії, професора Університету Дербі у Великобританії, керівника дослідницького відділу психічного здоров'я Фонду психічного здоров'я в графстві Дербішир, автора книги the Compassionate Mind.
Передмова Пола Гілберта, д-ра філософії, професора Університету Дербі у Великобританії, керівника дослідницького відділу психічного здоров'я Фонду психічного здоров'я в графстві Дербішир, автора книги the Compassionate Mind.
Формат: скан pdf
https://privatelink.de/?https://diamail.com.ua/book/9890.html