Що нового?

Придбаний Терапія сексуальних взаємин. Пакет "Gold" (Марія Мінакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1361 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 74.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Це тренінг в онлайн-форматі. У нас практика!

На вебінарі Ви за 3 години:
  • розберете етичні аспекти роботи з сексуальними взаєминами в парі
  • зрозумієте, як і звідки беруться сексуальні проблеми і проблеми з лібідо
  • дізнаєтеся про 6 причин сексуальних дисфункцій
  • зрозумієте, як працювати з антисексуальними установками і нереалізованими очікуваннями партнерів
  • розберете 4 основних сценарії у відносинах у партнерів
  • дізнаєтесь про найпоширеніші клієнтські запити, пов'язані з сексуальними стосунками
  • Навчіться працювати з кожним з них
  • Унаете про часті помилки психолога при роботі з цією темою, знайдете їх у себе і виправите.
  • отримаєте безліч різноманітних методик інтерв'ювання, діагностики та терапії, які відразу випробуєте "в справі".
  • розберете, які цікаві домашні завдання можна давати парі для закріплення ефекту від терапії
  • прослухаєте і проаналізуєте більше 10 живих прикладів з практики психологів по роботі з сексуальними взаєминами
  • дізнаєтеся, як можна працювати з темою сексуальних взаємин методиками 7ми шкіл і напрямків психотерапії.
  • БОНУС! Ви виведете свої сексуальні стосунки з партнером на новий рівень!
Методики роботи з сексуальними взаєминами:
  1. вправа"Я і мій партнер"
  2. Діагностика динаміки сексуальних відносин ("драбина")
  3. прийом "я в сексі і секс в мені".
  4. вправа"перемикання сценаріїв"
  5. казкотерапія сексуальних взаємин
  6. техніка"подружня хореографія"
  7. Використання МАК при роботі з сексуальними взаєминами
  8. прийом "закриті конверти".
  9. Чотиричастинна модель роботи з фантазіями і бажаннями
  10. Методика "шкалювання"
  11. та ін
ваш тренер: Мінакова Марія Олексіївна - директор Центру психології та тренінгу м. Мінакової, дипломований і сертифікований психолог, психотерапевт, коуч і тренер. Дійсний Член ППЛ, автор і ведуча навчальних програм для психологів. Марія провела більше 3500 консультацій (сумарно більше 6000 год), більше 300 групових занять, в то. Відома багатьом фахівцям в психотерапевтичному співтоваристві своїми програмами, авторськими методиками і власною школою психологічного консультування.

"Талант Марії в області консультування та викладання очевидний з перших хвилин її роботи. На заняттях Марія робить неможливе - навіть новачки виходять з відмінними результатами, починають свою практику, а ті, хто вже вів свою практику, отримують безперечне збагачення і виходять на новий рівень. Я пройшла обидві програми Марії-і мені пощастило стати психологом її чудового центру!"(психолог і тренер Анна Щавелєва).
https://privatelink.de/?http://mytrenings.ru/oplata-vbr-sex-vzaimootnosheniya

Угорі