За 2 місяці ви навчитеся використовувати систему Тета-Хілінга, яка дозволить легко і природно втілювати в життя Ваші бажання, фінансові цілі і мрії
Ваші результати після коучингової програми:
Позбудьтеся від всіх блоків на гроші
Позбудетеся від фінансових блоків в голові і будете залучати в своє життя великі гроші
Самореалізація
Розберетеся в собі і знайдете шлях для самореалізації
Зможете знайти джерело ваших хвороб
Почнете жити без болю і наповненим енергією кожен день
Знайдете свої блоки
Поставіть блок на шкідливі звички
Навчіться зупиняти негативні думки
Навчіться допомагати іншим
Зможете маніфестувати на результат для іншої людини
Почуєте свою підсвідомість
Почнете досягати саму глибину в Тета-стані
Зробите дзвінок своїй підсвідомості
На платформі вже є більше 80 відео-уроків з Тета-Хілінгу і не тільки
Ваші результати після коучингової програми:
Позбудьтеся від всіх блоків на гроші
Позбудетеся від фінансових блоків в голові і будете залучати в своє життя великі гроші
Самореалізація
Розберетеся в собі і знайдете шлях для самореалізації
Зможете знайти джерело ваших хвороб
Почнете жити без болю і наповненим енергією кожен день
Знайдете свої блоки
Поставіть блок на шкідливі звички
Навчіться зупиняти негативні думки
Навчіться допомагати іншим
Зможете маніфестувати на результат для іншої людини
Почуєте свою підсвідомість
Почнете досягати саму глибину в Тета-стані
Зробите дзвінок своїй підсвідомості
На платформі вже є більше 80 відео-уроків з Тета-Хілінгу і не тільки
- Що таке Тета-Хілінг
- стан 10 з 10
- 100 хотілок на рік
- як точно і легко закрити 10 хвилин за 2 місяці
- Як знайти себе
- Глибина медитації
- дзвінок своїй підсвідомості
- Антилень
- Як скористатися Тета-Хілінгом
- Як посилити ефект медитації
- ключовий блок і як його знайти
- Як навчитися хотіти так, щоб почати вже діяти
- відносини в кайф
- зворотний зв'язок по медитації
- Як доводити справу до кінця
- Психосоматика
- як саме маніфестувати
- блокуємо шкідливі звички
- маніфестація для близьких людей
- тета медитація
- Медитація на сон
- розкопки в підсвідомості
- відносини з батьками
- Як полюбити себе на 10 з 10 і повернути впевненість в собі
- Як керувати уроками та негативом
- Як приймати рішення через підсвідомість
- Як знизити значимість
- Як знайти себе
більше 15 медитацій
Володимир Кевіш
Я займався роботою з підсвідомістю. І десь три роки тому у мене з'явилася "хотілка" - знайти прекрасну, кльову дружину. І мій друг спробував піднести мені техніки з Тета-хілінга, щоб я зміг собі "притягнути" дружину. Я представив свою дружину, описав всі параметри за всіма критеріями. Буквально через кілька тижнів я поїхав на Кіпр. І вже там, виходячи з моря, я зустрічаю свою майбутню дружину. Таким чином, буквально за тиждень-два я "натетахіліл" собі дружину. Виходив з моря і познайомився зі своєю майбутньою дружиною Дашею. Просто сказавши:" бережи дупу з молоду " ось тепер вона сидить поруч зі мною.
І в той момент я подумав: "Тета-Хілінг - прикольна штука! Можна ж його використовувати і в інших сферах життя". Але далі я чомусь цю тему відпустив, продовжив займатися психологією. Я якось несерйозно сприйняв Тета-Хілінг: "ну, сталося І сталося. Може бути, випадковість? Може бути, так збіглося?".
Все в нашому житті йшло добре, до того моменту поки я не опинився на межі життя і смерті. Я потрапив в реанімацію. На щастя, бажання жити виявилося сильнішим. Але платою за це були кошмарні панічні Атаки. Півроку я жив з постійним страхом смерті. Мені не допомагали стандартні методи з психології і здавалося, що це буде переслідувати мене все життя. Тоді я знову застосував Тета-Хілінг, але вже на більш глибокому рівні. Після цього дня у мене більше ніколи не з'являлися ознаки паніки. Психологією я займаюся вже років вісім, а Тета-Хілінгом – три роки.
Чим ми зможемо Вам допомогти? Все просто. Ми почали спочатку навчати людей з бізнесу і давати їм результат. Вони заробляли 200-300-заробіток збільшився до мільйона. Потім до нас почали підтягуватися і зсередини. Вони зверталися, коли застрявали на якійсь кваліфікації, і не могли пробити стелю. Відповідно, ми їх опрацьовували-знаходили їх блоки. Визначали, як їм вирости і піти далі.
Дар'я Кевіш
Як ми почали навчання Тета-Хілінгу?
Є Віанна Стайбл-засновниця класичного методу Тета-Хілінг. У 90-х роках у неї був рак. Лікарі не могли їй допомогти. І все рухалося до того, що вона скоро помре. Тоді Віанна через певні техніки знайшла свій метод. Вона почала сама себе лікувати за допомогою медитацій. Через певний період часу жінка перемогла хворобу.
Ми почали з її методу. Потім вивчали наших вітчизняних тета-хілерів. А потім нам щось не сподобалося, і ми вирішили заснувати свій метод на основі Тета-Хілінга. Тобто, метод роботи з підсвідомістю.
Тета-Хілінг-це інструмент, що дозволяє вам взаємодіяти зі своєю підсвідомістю. Тобто, безпосередньо спілкуватися з ним, обходячи свідомість. Це дуже прикольно-зробити дзвінок своїй підсвідомості і запитати: "Слухай, а чим я реально повинен займатися по життю? Що мені робити в цій ситуації?".
Це не просто афірмація, коли ви говорите:"у мене все добре, я самий класний". Ні! Це система, яка буде впливати на різні сфери Вашого життя.На чому заснований метод?
Тета-це просто стан вашого мозку. Тобто, у вас є активний стан, средненькое і стан ближче до сну. Ближче до сну-це і є тета-стан.
Цього стану легко домогтися через спеціальну медитацію.
Тариф"оптимальний"
- Медитація: маніфестація
- маніфестація на гроші
- маніфестація достатку: 100 блоків
- Медитація: гроші та успіх
- Медитація: ідеальний день
- Медитація: зцілення
- Медитація: потік достатку
- медитація: як навчитися хотіти так, щоб почати вже діяти-медитація
- Медитація: дзвінок підсвідомості
- маніфестація для близьких людей
- тета медитація
- Медитація: ранковий ритуал
- Медитація: погляд у дитинство
- Медитація на сон
- Медитація під голос + ханг
Володимир Кевіш
Я займався роботою з підсвідомістю. І десь три роки тому у мене з'явилася "хотілка" - знайти прекрасну, кльову дружину. І мій друг спробував піднести мені техніки з Тета-хілінга, щоб я зміг собі "притягнути" дружину. Я представив свою дружину, описав всі параметри за всіма критеріями. Буквально через кілька тижнів я поїхав на Кіпр. І вже там, виходячи з моря, я зустрічаю свою майбутню дружину. Таким чином, буквально за тиждень-два я "натетахіліл" собі дружину. Виходив з моря і познайомився зі своєю майбутньою дружиною Дашею. Просто сказавши:" бережи дупу з молоду " ось тепер вона сидить поруч зі мною.
І в той момент я подумав: "Тета-Хілінг - прикольна штука! Можна ж його використовувати і в інших сферах життя". Але далі я чомусь цю тему відпустив, продовжив займатися психологією. Я якось несерйозно сприйняв Тета-Хілінг: "ну, сталося І сталося. Може бути, випадковість? Може бути, так збіглося?".
Все в нашому житті йшло добре, до того моменту поки я не опинився на межі життя і смерті. Я потрапив в реанімацію. На щастя, бажання жити виявилося сильнішим. Але платою за це були кошмарні панічні Атаки. Півроку я жив з постійним страхом смерті. Мені не допомагали стандартні методи з психології і здавалося, що це буде переслідувати мене все життя. Тоді я знову застосував Тета-Хілінг, але вже на більш глибокому рівні. Після цього дня у мене більше ніколи не з'являлися ознаки паніки. Психологією я займаюся вже років вісім, а Тета-Хілінгом – три роки.
Чим ми зможемо Вам допомогти? Все просто. Ми почали спочатку навчати людей з бізнесу і давати їм результат. Вони заробляли 200-300-заробіток збільшився до мільйона. Потім до нас почали підтягуватися і зсередини. Вони зверталися, коли застрявали на якійсь кваліфікації, і не могли пробити стелю. Відповідно, ми їх опрацьовували-знаходили їх блоки. Визначали, як їм вирости і піти далі.
Дар'я Кевіш
Як ми почали навчання Тета-Хілінгу?
Є Віанна Стайбл-засновниця класичного методу Тета-Хілінг. У 90-х роках у неї був рак. Лікарі не могли їй допомогти. І все рухалося до того, що вона скоро помре. Тоді Віанна через певні техніки знайшла свій метод. Вона почала сама себе лікувати за допомогою медитацій. Через певний період часу жінка перемогла хворобу.
Ми почали з її методу. Потім вивчали наших вітчизняних тета-хілерів. А потім нам щось не сподобалося, і ми вирішили заснувати свій метод на основі Тета-Хілінга. Тобто, метод роботи з підсвідомістю.
Тета-Хілінг-це інструмент, що дозволяє вам взаємодіяти зі своєю підсвідомістю. Тобто, безпосередньо спілкуватися з ним, обходячи свідомість. Це дуже прикольно-зробити дзвінок своїй підсвідомості і запитати: "Слухай, а чим я реально повинен займатися по життю? Що мені робити в цій ситуації?".
Це не просто афірмація, коли ви говорите:"у мене все добре, я самий класний". Ні! Це система, яка буде впливати на різні сфери Вашого життя.На чому заснований метод?
Тета-це просто стан вашого мозку. Тобто, у вас є активний стан, средненькое і стан ближче до сну. Ближче до сну-це і є тета-стан.
Цього стану легко домогтися через спеціальну медитацію.
Тариф"оптимальний"
- Тренінг"Тетаденьгі"
- Тренінг"ТетаПотеряшка"
- Тренінг"Тетасетевік"
- Тренінг"Тетаотношенія"
- База знань оптим-блоку
https://privatelink.de/?https://vkevish.ru/teta-baza#kurs