Дорогі дівчатка і хлопчики! Орієнтовно 25-26 лютого я буду проводити дуже важливе заняття:"техніка безпеки (ТБ) при роботі в цілительстві"
Це заняття є 2-ю частиною курсу "закони Всесвіту", який я планую незабаром провести. Ті , хто відвідає це заняття в цей раз і піде на 1-у частину потім, 2-ю зможе пройти ще раз повторно абсолютно безкоштовно.
Причому, не мається на увазі цілительство, як вміння лікувати руками. Мається на увазі будь-які види впливу на реальність: робота з тілом (особливо важливо для людей, які володіють масажем), робота з енергопрактиками ( хто володіє Рейки, живий, Тета-хіллінг), коучинг, робота з особистісного зростання і просто будь-яка духовна робота, руни, кристали і багато іншого.
Я обов'язково розповім про те, як правильно вибудувати свою особисту техніку безпеки, адже скільки б вчителів не було, але, в підсумку, ви повинні адаптувати всі знання під свій особистий простір. Головне, мати потрібні знання або їх набір, щоб вчасно отримати підказку. Дам підказки і ви дізнаєтеся: чому ви погано себе почуваєте після спілкування з людьми, після духовної та енергетичної роботи з ними і що з цим робити.
Будуть озвучені дуже багато моментів, які в майбутньому захистять вас від проблем і неприємних ситуацій. Я дам захисні формули і символи, якими ви зможете користуватися в разі потреби.
Будуть дані практики: - на гармонізацію енергії особистої стихії ( 4 практики на різні стихії), - 3 практики на очищення будинку (мене давно просять ефективні техніки). Я дам свої особисті, авторські способи роботи, які вже перевірені на особистому досвіді і досвіді моїх клієнтів.
Я помітила, що даючи тренінги з особистісного зростання, нам дуже часто їх автори зовсім забувають розповісти побічні ефекти від методик, а ми потім маємося! Дізнаємося і про це!
У тренінгу я розповім про астральної бруду в наших будинках, що це таке, як її діагностувати і як прибирати майже на 0.
Енергоінформаційні ураження та види захистів від них.
https://privatelink.de/?https://zhivokolo.ru/obuchenie/zanyatiya/zhiva-slavyanskaya-czelitelskaya-energopraktika/texnika-bezopasnosti-pri-rabote-v-czelitelstve