ОНЛАЙН-КУРС "техніка консультації" як за допомогою ефективної консультації навчитися підбирати СТРИЖКУ з урахуванням особливостей клієнтки і стати для неї висококласним фахівцем, якому можна довіритися
цей КУРС ДЛЯ вас, якщо хочете
завжди потрапляти в бажання клієнтки
щоб виключити з практики ситуації " ви мене не так зрозуміли "або" Я хотіла зовсім інше!"
підбирати СТРИЖКУ, яка підходить
клієнтці з урахуванням особи, статури, росту волосся та інших її особливостей
підняти рівень довіри
щоб з перших хвилин знайомства клієнтки бачили в вас не чергового перукаря, а професіонала, якому довіряють
ВЛАД ГАРАМОВ, автор курсу
Якщо ви вважаєте, що консультація - це "просто поговорити з клієнтом", значить ви не використовуєте найголовнішу зброю майстра! Після того, як ви почнете застосовувати знання з курсу, у вас відбудуться 2 важливих зміни:
по-перше, ваш страх перед новою клієнткою зменшиться або зникне зовсім, тому що Ви точно будете знати, що їй підійде
по-друге, ваші клієнтки стануть думати приблизно так: "ніхто ніколи не розумів мої бажання так, як цей майстер!"і будуть боятися навіть допустити думку про те, щоб піти в інший салон.
чого ви навчитеся на курсі
Як проаналізувати клієнта ще до крісла. Як зріст і статура впливають на підбір форми
Як конструювати форму, виходячи з типу особи клієнтки. Як візуально обіграти такі часто зустрічаються особливості як: Виступаючий підборіддя, широкий лоб, широко посаджені очі і т. д.
Як правильно проаналізувати структуру і нюанси росту волосся, щоб вибрати варіант стрижки, який буде працювати на її волоссі. Що обов'язково потрібно перевірити, щоб в процесі не було неприємних сюрпризів
За допомогою яких прийомів можна скорегувати форму черепа в коротких стрижках
Які питання необхідно задавати, щоб отримати максимум інформації від клієнтки
Як працювати з клієнтками типу " стрижіть мене як хочете, ви-маестро!"
Що робити, коли клієнтка дає багато суперечливої інформації і сама не знає, чого хоче
Як презентувати майбутній результат так, щоб клієнт зрозумів всі деталі і нюанси
https://privatelink.de/?https://online.vgschool.ru/courses/consult