семінар про унікальну технологію діагностики організму - електропунктурна діагностика. Вона дуже популярна у всьому світі, відноситься до методів функціональних досліджень.
З цим методом ідеально справляється інноваційний портативний гаджет RaDoTech, який підходить для персонального використання в домашніх умовах і поїздках. Він призначений для моніторингу стану здоров'я та раннього виявлення змін або відхилень з метою своєчасної профілактики ще до виникнення хвороби.
на семінарі ви дізнаєтеся:
дата проведення: 15-16 червня 2019 р.
[COLOR=# ff8000] Ви отримуєте матеріали заходу в записі.[/COLOR]
це навчання буде корисним для всіх, хто:
програма тренінгу:
З цим методом ідеально справляється інноваційний портативний гаджет RaDoTech, який підходить для персонального використання в домашніх умовах і поїздках. Він призначений для моніторингу стану здоров'я та раннього виявлення змін або відхилень з метою своєчасної профілактики ще до виникнення хвороби.
на семінарі ви дізнаєтеся:
- як харчування людини влиет на його самопочуття і здоров'я. Як допомогти організму впоратися з фізичним і розумовим навантаженням
- як швидко і правильно реагувати на відхилення в здоров'ї.
- Навчіться працювати з приладом RaDoTech і розуміти про що говорять результати тестів.
- як за допомогою харчування підтримувати і зміцнювати свій імунітет.
- Навчіться вибудовувати індивідуальні програми компенсації та оздоровлення організму, в залежності і індивідуальних особливостей.
дата проведення: 15-16 червня 2019 р.
[COLOR=# ff8000] Ви отримуєте матеріали заходу в записі.[/COLOR]
це навчання буде корисним для всіх, хто:
- хоче дізнатися про вплив харчування на організм і вибудувати правильний здоровий раціон.
- навчитися вірно діагностувати зміни в тілі і проводити профілактику захворювань.
програма тренінгу:
- основні принципи роботи вашого організму і вплив на нього їжі, яку ви їсте.
- моніторинг організму приладом RaDoTech.
- Практикум побудови індивідуальної програми корекції та оздоровлення.
купуйте тренінг, який допоможе вам лікувати захворювання до їх очевидного прояву!
https://privatelink.de/?https://healthfond.ru/bg2019?fbclid=IwAR0hZ6j5yT7NScTMoS5hozY6DxwZehqpTt6KoF_R6FmHhkSxVACkpoTOPCU%3Ffbclid%3DIwAR0hZ6j5yT7NScTMoS5hozY6DxwZehqpTt6KoF_R6FmHhkSxVACkpoTOPCU