Що нового?

Набір учасників Технології здоров'я та моніторинг організму з RaDoTech (Костянтин Заболотний)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3034 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
семінар про унікальну технологію діагностики організму - електропунктурна діагностика. Вона дуже популярна у всьому світі, відноситься до методів функціональних досліджень.
З цим методом ідеально справляється інноваційний портативний гаджет RaDoTech, який підходить для персонального використання в домашніх умовах і поїздках. Він призначений для моніторингу стану здоров'я та раннього виявлення змін або відхилень з метою своєчасної профілактики ще до виникнення хвороби.
на семінарі ви дізнаєтеся:

• як харчування людини влиет на його самопочуття і здоров'я. Як допомогти організму впоратися з фізичним і розумовим навантаженням
  • як швидко і правильно реагувати на відхилення в здоров'ї.
  • Навчіться працювати з приладом RaDoTech і розуміти про що говорять результати тестів.
  • як за допомогою харчування підтримувати і зміцнювати свій імунітет.
  • Навчіться вибудовувати індивідуальні програми компенсації та оздоровлення організму, в залежності і індивідуальних особливостей.
інформація підноситися доступною простою мовою.

дата проведення: 15-16 червня 2019 р.

[COLOR=# ff8000] Ви отримуєте матеріали заходу в записі.[/COLOR]

це навчання буде корисним для всіх, хто:

• хоче дізнатися про вплив харчування на організм і вибудувати правильний здоровий раціон.
  • навчитися вірно діагностувати зміни в тілі і проводити профілактику захворювань.
не вимагає спеціальної підготовки і підходить для будь-якого віку.

програма тренінгу:

1. основні принципи роботи вашого організму і вплив на нього їжі, яку ви їсте.
  2. моніторинг організму приладом RaDoTech.
  3. Практикум побудови індивідуальної програми корекції та оздоровлення.

купуйте тренінг, який допоможе вам лікувати захворювання до їх очевидного прояву!

https://privatelink.de/?https://healthfond.ru/bg2019?fbclid=IwAR0hZ6j5yT7NScTMoS5hozY6DxwZehqpTt6KoF_R6FmHhkSxVACkpoTOPCU%3Ffbclid%3DIwAR0hZ6j5yT7NScTMoS5hozY6DxwZehqpTt6KoF_R6FmHhkSxVACkpoTOPCU

Угорі