Що нового?

Придбаний The YouTube Scriptwriter's Playbook / Книга сценариста YouTube (Джордж Блекман) переклад українською мовою

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 16600 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 575.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
The YouTube Scriptwriter's Playbook
Автор: George Blackman
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 4 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2024

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.04.2025

The YouTube Scriptwriter's Playbook (George Blackman)

Боротьба за написання сценарію: був там, зробив це

Вам знайоме це почуття занадто добре.

Ви сидите, дивлячись на порожній екран, а курсор просто продовжує блимати у відповідь. Відчувається, що всі хороші ідеї, які ви коли-небудь мали, вирішили поїхати у відпустку.

Повірте мені, я пройшов через це. Це непереборне відчуття " з чого б я почав?"може стати справжнім вбивцею креативності.

І справа не тільки в тому, щоб почати. Це нескінченні рішення, які виснажують вас. Кожне слово, кожне речення відчувається як важливе рішення. "Мені сказати те чи це?""Це не надто довго?"

Це втомлює, чи не так? У підсумку ви так часто сумніваєтеся в собі, що радість від створення затуманюється сумнівами і нерішучістю.
Позначено як спам.

Хіба YouTube не повинен був приносити задоволення?

Давайте поговоримо про самі відео.

Ви вкладаєте в них все своє серце і душу, але потім перевіряєте аналітику – кількість переглядів не така, як вам хотілося б.

Неприємно бачити, як глядачі відвертаються на середині перегляду відео, на створення якого ви витратили години, а може, і дні. Це змушує вас сумніватися, чи варто воно того.

І ці постійні сумніви підривають вашу впевненість у собі.

Починаєш шукати відповіді на запитання: "А чи підходжу я взагалі для цього?"

У мене бували моменти невпевненості в собі, сумнівів у своїх письменницьких здібностях, віри в те, що минулі сценарії, які вдавалися, були просто... везіння. Це цикл, який може по-справжньому вибити вас з колії.

Не кажучи вже про час, який на це йде. Якщо я справді не знаю, що роблю, чому я витрачаю на це стільки часу?

Справа не тільки в втраченому часі, але і в розчаруванні від того, що воно використовується неефективно. Це виснажує вашу енергію та ваш творчий дух.

Я пережив усе це-розчарування, сумніви, нескінченні зміни. Це складна робота, і вона може по-справжньому перевірити вашу пристрасть до створення контенту.

Але що, якщо я скажу вам, що так не повинно бути? В кінці цього проклятого похмурого тунелю є світло.

Я вірю, що бути хорошим сценаристом - це не просто долати творчі труднощі кожного разу, коли тобі хочеться сісти і написати. Насправді, все швидше навпаки:

Гаразд, Але Хто Я Такий?
Гей! "Мене звуть Джордж Блекман, і на моєму шляху до того, щоб стати експертом з написання сценаріїв для YouTube, потрібно було багато зусиль, навчання та аналізу, а також трохи прозорливості. Ось трохи про мене та про те, як я став спеціалістом із сценаріїв для YouTube.:

Три роки тому я перейшов від роботи в кол-центрі до написання сценаріїв для Алі Абдала, який на той момент мав 3 мільйони підписників.

З більш ніж 100 кандидатів я отримав одну з чотирьох посад сценариста.

Відео, які я писав, в середньому набирало понад 1 мільйон переглядів кожне.

Я продовжував писати для таких творців, як Майк Шейк, Ной Каган та Ед Лоуренс, а також працювати з командою письменників, які працюють за такими творцями, як Томас Френк.

Я працював з агентами з нерухомості, лазерними офтальмохірургами і навіть з вундеркіндами-скрипалями, щоб удосконалити процес написання ними відеороликів і створити воронку продажів для їхнього бізнесу.

Про мене писали в Business Insider і брали інтерв'ю у Creator Science.

Я витратив місяці на вивчення десятків графіків утримання в більш ніж 40 нішах і поділився всіма своїми висновками безкоштовно.

І хоча я все ще вчуся, я можу з упевненістю сказати, що витратив на роздуми про написання сценаріїв на YouTube більше часу, ніж будь-хто інший.

Хоча не впевнений, що це принесло мені багато позитивних емоцій.

397$

Сторінка продажів:
https://yts*p.co/

Останнє редагування:
Угорі