Ви регулярно отримуєте повідомлення з улюбленої соцмережі “ " скільки коштує?"і" як оплатити?”
Навіть, якщо ще вчора ви й гадки не мали - як просувати себе і свій продукт в соціальних мережах.
При цьому ми навіть не будемо використовувати рекламу. Ви просто майстерно навчитеся презентувати себе на своїй сторінці – і клієнти будуть вибирати вас: "тому що з вами легко, цікаво, комфортно і ви своя людина".
Крім грошей зростає ваша популярність, читачів стає більше, обростаєте фанатами, які вже купують просто тому що — це ви.
За рахунок чого ж відбудуться ваші зміни?
- Впевнена подача себе
Я покажу, як вам швидко стати тим, до кого звертаються, пишуть, купують, і на сторінці якого хочеться залишатися надовго. Це одна з головних методик, яка дозволить вам або почати заробляти - або підняти рівень своїх доходів.
І так, ця методика полягає не в красивих фотках. Вона глибше, набагато глибше. Стати магнітом для людей і майбутніх клієнтів? Реально.
– Продукт, який складно не купити
Ви сформуєте свої послуги/або продукт таким чином, що цінність його підніметься в рази. А де є цінність-там і ціна приємніша.
Ви навчитеся майстерно не тільки описувати свої послуги і свій продукт. Ви освоїте набагато більше - як грамотно упакувати свій продукт, щоб його хотілося з перших секунд презентації.
— грошова активність
Саме вона буде приводити вам нових людей, яким цікаві ви і Ваші послуги. І якщо "комментінг" - це лише верхівка айсберга, то попереду вас чекають ще більш захоплюючі пригоди, які будуть приводити клієнтів простіше.
У моєму арсеналі ще ряд "прихованих" від очей активностей, які допомагають просувати себе і свій продукт. І ви отримаєте тут сповна всю СИСТЕМУ, яку-просто впровадити, легко повторити і приємно використовувати.
Курс " ти при грошах!"- це нова гілка і нова можливість мені навчити більше людей, а вам робити гроші на улюбленій справі.
- Ви шиєте ляльок/шарфи/пишете ікони? Я допоможу вам їх ефективно презентувати і продавати стільки, скільки вам потрібно.- Ви психолог/коуч? Розберемося як вам просувати свої консультації і забивати щоденник записами.- Ви езотерик? Відмінно! Я вибудував з нуля своїй дружині бізнес на хіромантії з доходом вже в 80-100 тис. на місяць і активну базу передплатників майже 11 тис.чоловік. І вам допоможу.- Ви фрілансер? Круто! Я теж з цього починав, а значить ми будемо на одній хвилі і я знаю як вам допомогти, щоб грошей від вашої справи було більше.
https://privatelink.de/?https://vk.com/app5898182_-100961639#s=1060296