Що нового?

Набір учасників Ти здоровий. Тариф з куратором (Олександр Русинов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2133 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
даний КУРС підійде для тих, хто:
хоче поліпшити здоров'я і легко прищепити корисні навички;
готовий зрозуміти і усунути причини своїх недуг;

хоче позбутися від хвороб або допомогти зцілитися Близькому;
готовий змінюватися і змінювати своє життя на краще;

відчуває втому, хронічний недосип, мало рухається, є пристрасті до нездорової їжі і хотів би це змінити;
прихильник натуротерапевтичного підходу до оздоровлення організму.
КОМУ не підійде даний КУРС:

Шукають чарівну таблетку.
Кількість і якість результатів залежить тільки від ваших дій і практики.

Любителям перекласти відповідальність.
Курс буде незручний людям, які вважають причиною своїх недуг батьків, партнерів, держава і т. д. Ваше здоров'я-це тільки ваша відповідальність!

У будь-якій практиці доречно застосовувати цілісний підхід до людини, при якому враховуються фізичні, енергетичні, психічні, емоційні та соціальні аспекти, їх взаємодія і вплив на стан здоров'я. Саме тому курс включає наступні теми:

Харчування
В даному блоці будуть розібрані основні принципи харчування і прийом води. Також розповім про те, як прищепити здорові харчові навички.

Неспання
Ця тема включає інформацію про активну життєву позицію. Поговоримо про те, як зміцнити внутрішні джерела енергії і сил для продуктивної діяльності.

Сон
Побачимо важливість сну для здоров'я. Ці знання і навички допоможуть відновити здоровий, міцний сон і легке пробудження.

Дихання
Усвідомлюємо значимість найважливішого акту життя. Розучимо техніки дихання, які оздоровлюють, допомагають концентрації уваги і наповнюють енергією.

Думка
Побачимо на практиці, як думка визначає наше життя і як можна поліпшити якість життя
https://privatelink.de/?http://tizdorov365.ru/#rec269126339

Угорі