Практичний онлайн інтенсив для масажистів, косметологів і мануальних терапевтів
Дата і час проведення: 1 грудня в 21-00 по Москві.
Сьогодні той самий випадок. коли без жодних додаткових роз'яснень досить прочитати програму інтенсиву, щоб зрозуміти, наскільки він вам потрібен. Отже інтенсив на 100% практичний. Всі не ясні моменти ми розберемо в прямому ефірі на пацієнтах.
Тибетська підготовча техніка "циклічний помпаж обличчя"
Опрацювання всіх верств окологлазничной області за допомогою техніки "Поперемінний помпаж очей"
Методика усунення зморшок у зовнішніх кутів очей методом"пальцевої пульсації"
Одночасна опрацювання фасциальной системи чола, черепа, потилиці з фасциями м'язів задньої поверхні шиї.
Техніка щипкової підтяжки брів і верхніх повік
Тракційні техніки блефаропластичного масажу, спрямовані на усунення вертикальних зморшок в області міжбрів'я
Вигладжувальна техніка усунення горизонтальних зморшок в області міжбрів'я.
Тибетська техніка"пульсація очниць"
Комплексне опрацювання внутрішнього кута очей, носа і брів
Мануальна система усунення застійних явищ в області крил носа і перенісся.
Омолодження верхньої 1/3 особи за допомогою техніки еластичного натягу "Вітрильник".
Техніка фасциальной підтяжки тканин у зовнішнього кута очей і у зовнішній поверхні чола.
Техніка глибинної релаксації мімічної мускулатури за рахунок фасциальних витягнень над - і подглазничной області.
Опрацювання всіх верств окологлазничной області за допомогою техніки "Поперемінний помпаж очей"
Методика усунення зморшок у зовнішніх кутів очей методом"пальцевої пульсації"
Одночасна опрацювання фасциальной системи чола, черепа, потилиці з фасциями м'язів задньої поверхні шиї.
Техніка щипкової підтяжки брів і верхніх повік
Тракційні техніки блефаропластичного масажу, спрямовані на усунення вертикальних зморшок в області міжбрів'я
Вигладжувальна техніка усунення горизонтальних зморшок в області міжбрів'я.
Тибетська техніка"пульсація очниць"
Комплексне опрацювання внутрішнього кута очей, носа і брів
Мануальна система усунення застійних явищ в області крил носа і перенісся.
Омолодження верхньої 1/3 особи за допомогою техніки еластичного натягу "Вітрильник".
Техніка фасциальной підтяжки тканин у зовнішнього кута очей і у зовнішній поверхні чола.
Техніка глибинної релаксації мімічної мускулатури за рахунок фасциальних витягнень над - і подглазничной області.
https://privatelink.de/?https://vk.com/workshop_massage