Переваги курсу:
Унікальність
Для створення курсу я спирався на трендові відео з Tik Tok, але фішки всередині курсу це мій досвід роботи оператором-постановником
Заробіток
Крім просування всередині мережі ви зможете створювати подібні ролики для компаній або блогерів, пробувати себе в digital сфері і добре на цьому заробляти. Один комерційний, добре змонтований ролик починається від 10.000₽
КУРС підійде вам якщо
Хочете стати популярним в соц.мережах і набирати перегляди як ролики у Ивлеевой
Ви блогер і хочете наповнити свій контент тим, що ще можуть робити не всі
Хочете почати заробляти на монтажі креативних роликів. Шукайте додаткове джерело заробітку у вільний час
Ви хочете на професійному рівні розібратися в техніках зйомки і монтажу. В курсі без складних термінів, покроково розібрані всі ефекти, які зараз в тренді.
Курс підходить як для iOS, так і для Android
Доступ до курсу;
Унікальність
Для створення курсу я спирався на трендові відео з Tik Tok, але фішки всередині курсу це мій досвід роботи оператором-постановником
Заробіток
Крім просування всередині мережі ви зможете створювати подібні ролики для компаній або блогерів, пробувати себе в digital сфері і добре на цьому заробляти. Один комерційний, добре змонтований ролик починається від 10.000₽
КУРС підійде вам якщо
Хочете стати популярним в соц.мережах і набирати перегляди як ролики у Ивлеевой
Ви блогер і хочете наповнити свій контент тим, що ще можуть робити не всі
Хочете почати заробляти на монтажі креативних роликів. Шукайте додаткове джерело заробітку у вільний час
Ви хочете на професійному рівні розібратися в техніках зйомки і монтажу. В курсі без складних термінів, покроково розібрані всі ефекти, які зараз в тренді.
Курс підходить як для iOS, так і для Android
Доступ до курсу;
- Два повноцінних уроки;
- Навчання роботі в програмах;
- Для IOS і Android;
- +10 креативних ідей для ваших роликів;
- Після курсу можна відразу зняти ролики по підготовленим для вас шаблонами.
https://privatelink.de/?https://potapovfx.com/tiktokster