Як часто до вас приходять пацієнти в стані "Ну Дістало все, хочу масаж!"?
Починаєш з ними працювати-а там справжня жесть! Які там тригерні точки, фасціальні укорочення... Ситуацію коротко можна змалювати тільки так: "Спазм всього Євгена Петровича" (або, наприклад, Олени Олександрівни, будь - який збіг, як то кажуть, - випадковість).
А в добавок ще що?
- Головні болі
- Болі в шлунку
- І взагалі скарги типу"болить скрізь і кожен день по-різному"...
- Якісь ненормальні відносини з їжею (або звірячий невгамовний апетит або відраза до їжі)
- Порушення сну
- Втрата концентрації
- Часті застуди, герпетичні висипання...
чого тільки не було:
- Кидали свічки, які мало не спалили Мій кабінет
- Билися об кушетку
- Хто проводив глибокий психоаналітичний аналіз, розтягнутий на весь час курсу
- Один спортсмен-боксер не проконтролював себе і застосував одну зі своїх ударних технік на мені в момент емоційного піку.
Однак з усіх цих історій можна зробити один великий висновок: поєднання технік корекції тіла з процесом психоемоційного вивільнення дає дивно крутий результат. Як за станом фізичного здоров'я так і за станом психіки.
Тілесно-орієнтована мануальна терапія хронічного стресу
В рамках цього інтенсиву ми розберемо мануальні правки тих органів, які першими уражаються в момент пережитого психоемоційного стресу. Дисфункції саме цих органів і анатомічних областей запускають каскад стресових реакцій тіла. І саме ці структури слід лікувати в першу чергу, коли ми заводимо мову про терапію психосоматичних захворювань. Працюючи з цими органами, ми за механізмом біологічного зворотного зв'язку позбавляємо пацієнта від стрес-вогнищ в тканинах його головного мозку.
- М'які техніки корекції надниркових залоз, уражених станом хронічного психоемоційного стресу.
- М'які техніки корекції серцевого центру для усунення стресу і напруги, пов'язаного з близькими відносинами.
- Голосові техніки емоційного вивільнення під час в момент м'якої мануальної терапії надниркових залоз - потужна комбінація для позбавлення від давніх психоемоційних проблем.
- Методики звільнення від хронічного стресу, пов'язаного з невисловленістю, через розкриття глотки і гортані за допомогою технік м'якої мануальної терапії.
- Комплексний підхід мануальної корекції і мовного вираження емоцій для найбільш ефективного позбавлення пацієнта від хронічного стресу.
- Техніки роботи з діафрагмою за методом біологічного зворотного зв'язку.
- М'які техніки корекції серцевого центру для усунення стресу і напруги, пов'язаного з близькими відносинами.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/club181434295