Ви отримаєте 5 уроків по три години.
Ніяких теоретичних знань. Тільки практичний досвід.
Для кого?
- ти прочитала сотні книг і відвідала десятки семінарів, але досі не отримала те, про що мрієш.
- ти ставиш нескінченне питання " чому?"щодо себе, чоловіків, справи, дітей.
- ти втомилася від тієї реальності, в якій знаходишся.
- ти боїшся самотності.
- ти вважаєш себе негідною щастя.
- ти постійно тримаєш себе" в рамках " не розуміючи, хто ти насправді.
- ти не знаєш, чого ти хочеш.
- ти давно вже виросла, але до сих пір боїшся думки мами.
- ти боїшся повторити долю своєї сім'ї.
- ти боїшся що так і не зможеш стати успішною.
- ти відчуваєш втому.
- ти постійно відчуваєш біль. Фізичну і душевну.
перший і другий урок.
У першій частині ти отримаєш відповіді на свої наболілі питання: Чому це відбувається зі мною? Як я можу на це вплинути?
У першій частині ти отримаєш відповіді на свої наболілі питання: Чому це відбувається зі мною? Як я можу на це вплинути?
- зрозумієш, що керує тобою, коли ти робиш вибір.
- зрозумієш те, чого ти ніколи не знала про себе.
- управління власними емоціями і почуттями. Робота зі страхами, сумнівами, почуттям провини. Розуміння моделі любові.
- а так само відкриття любові до себе. Ти навчишся розпізнавати свої емоції, почуття і комплекси і ними управляти.
третій і четвертий урок.
Друга частина присвячена питанню " як створити бажаний результат у власній реальності?"- практичні техніки з управління власною реальністю
- техніки дозволяють робити вибір ведучий до успіху
- відкриття власної самомотивації
-
Тільки безрозсудно-сміливі можуть все. Ти стаєш такою, коли позбавляєшся від страхів. І тоді це більше не нерозсудливість, а вибір з любові до свого майбутнього.
перший і другий урок.
- зрозумієш, що керує тобою, коли ти робиш вибір.
- управління власними емоціями і почуттями. Робота зі страхами, сумнівами, почуттям провини. Розуміння моделі любові.
- а так само відкриття любові до себе. Ти навчишся розпізнавати свої емоції, почуття і комплекси і ними управляти.
третій і четвертий урок.
Друга частина присвячена питанню " як створити бажаний результат у власній реальності?"- практичні техніки з управління власною реальністю
- техніки дозволяють робити вибір ведучий до успіху
- відкриття власної самомотивації
-
https://privatelink.de/?https://annaboginskaya.com/zhit-zhizn-seminar?utm_source=site&utm_medium=organic&utm_campaign=menu