Курс теоретичної підготовки для фітнес Тренера
$19$100
Простий і зрозумілий алгоритм вивчення анатомії та фізіології, перевірений на 1000 + студентах.
Методичний і універсальний підхід, який дозволить тобі використовувати знання, відразу на практиці.
особливості:
Любитель фітнесу
Ти обожнюєш тренуватися і довіряєш тільки собі? Є негативний досвід роботи з дурним тренером? Тренер
Вже давно тренуєш, але відчуваєш є прогалини в знаннях? Не вчився в інституті фізкультури? Не був спортсменом?
Спортсмен
Задаєшся питанням, як можна поліпшити процес відновлення? Мучать травми? Як тренуватися ефективніше? Чим займатися після спорту?
майбутній Тренер
Хочеш стати тренером для себе, для друзів? Мрієш зробити круту тренерську кар'єру? Шкода віддавати 4 роки в інститут фізкультури?
Масажист
Хочеш краще зрозуміти тіло людини? Зрозуміти проблеми спортсмена? Збільшити свій арсенал відновлювальних інструментів?
Реабілітолог
Хочеш краще зрозуміти болі спортсмена? Розібратися в м'язовому дисбалансі? Збільшити свій арсенал робочих інструментів?
що тобі дасть Тренінг:
Знання якими я ділюся, більшою мірою отримані в спортивному залі, на змагальному помості і від фізіотерапевтів Cirque Du Soleil
1 експертність
Простий і зрозумілий алгоритм вивчення анатомії та фізіології, перевірений на 1000 + студентах.
2 краще розуміння свого тіла
Я професійний спортсмен, а це означає, що вся інфа випробувана на практиці.
3 нові фішки для роботи
Логічна структура навчання вибудує твою експертність як конструктор Lego.
4 збільшить Твою цінність
Секрети і тонкощі які знають тільки професійні спортсмени і фізіотерапевти.
5 впевненість
Знання тренінгу подвоять твою впевненість в собі, що збільшить продажі тренувань.
6 додатковий дохід
Тренінг допоможе підняти ціну на тренування. Ти швидко окупиш свої вкладення.
що всередині:
1 наочні відео
Запис живого тренінгу Академії фітнесу-Україна.3 дні | 18 годин |12 відео
2 кістки як опора наших рухів
Основні кістки і їх з'єднання. Осі і площини, руху по осях. Тільки найнеобхідніше, що використовуємо в роботі кожен день.
3 М'язи-рушійна сила
Будова і функції м'язів. Біомеханіка основних м'язів. З прикладами і метафорами як ви любите.
4 біомеханіка та Енергообспеченіе
Основи біомеханіки силових вправ. Джерела енергозабезпечення. Знання на яких будується безпечна і ефективна тренування.
5 Аналіз базових вправ
Розбір вправ з докладним аналізом для закріплення матеріалу. Детальний розбір техніки виконання допоможе уникнути ризики отримання травм.
6 продажі, тести, таблиці
Актуальні питання із залу. Тест. Завдання для закріплення матеріалу.
$19
Методичний і універсальний підхід, який дозволить тобі використовувати знання, відразу на практиці.
особливості:
- Запис живого семінару Академії фітнесу-Україна
- 12 відео | 18 годин матеріалу
- Проста мова викладу. Спортсменом для спортсменів.
- Тільки необхідна, практична інформація
- Доступ в Особистий кабінет
Любитель фітнесу
Ти обожнюєш тренуватися і довіряєш тільки собі? Є негативний досвід роботи з дурним тренером? Тренер
Вже давно тренуєш, але відчуваєш є прогалини в знаннях? Не вчився в інституті фізкультури? Не був спортсменом?
Спортсмен
Задаєшся питанням, як можна поліпшити процес відновлення? Мучать травми? Як тренуватися ефективніше? Чим займатися після спорту?
майбутній Тренер
Хочеш стати тренером для себе, для друзів? Мрієш зробити круту тренерську кар'єру? Шкода віддавати 4 роки в інститут фізкультури?
Масажист
Хочеш краще зрозуміти тіло людини? Зрозуміти проблеми спортсмена? Збільшити свій арсенал відновлювальних інструментів?
Реабілітолог
Хочеш краще зрозуміти болі спортсмена? Розібратися в м'язовому дисбалансі? Збільшити свій арсенал робочих інструментів?
що тобі дасть Тренінг:
Знання якими я ділюся, більшою мірою отримані в спортивному залі, на змагальному помості і від фізіотерапевтів Cirque Du Soleil
1 експертність
2 краще розуміння свого тіла
Я професійний спортсмен, а це означає, що вся інфа випробувана на практиці.
3 нові фішки для роботи
Логічна структура навчання вибудує твою експертність як конструктор Lego.
4 збільшить Твою цінність
Секрети і тонкощі які знають тільки професійні спортсмени і фізіотерапевти.
5 впевненість
Знання тренінгу подвоять твою впевненість в собі, що збільшить продажі тренувань.
6 додатковий дохід
Тренінг допоможе підняти ціну на тренування. Ти швидко окупиш свої вкладення.
що всередині:
1 наочні відео
Запис живого тренінгу Академії фітнесу-Україна.3 дні | 18 годин |12 відео
2 кістки як опора наших рухів
Основні кістки і їх з'єднання. Осі і площини, руху по осях. Тільки найнеобхідніше, що використовуємо в роботі кожен день.
3 М'язи-рушійна сила
Будова і функції м'язів. Біомеханіка основних м'язів. З прикладами і метафорами як ви любите.
4 біомеханіка та Енергообспеченіе
Основи біомеханіки силових вправ. Джерела енергозабезпечення. Знання на яких будується безпечна і ефективна тренування.
5 Аналіз базових вправ
Розбір вправ з докладним аналізом для закріплення матеріалу. Детальний розбір техніки виконання допоможе уникнути ризики отримання травм.
6 продажі, тести, таблиці
Актуальні питання із залу. Тест. Завдання для закріплення матеріалу.
Oleksiy Kononov
Засновник Kononov Team
Здоров. Мене звати, Олексій Кононов.
Я гімнаст і Артист Cirque Du Soleil. Моя професія робити неймовірні трюки нагадуючи собі і оточуючим, що людські можливості безмежні.
Так як знаю ціну здоров'ю, вже більше 10 років ділюся своїм досвідом, в рамках тренерської кар'єри, як Методист Академії фітнесу - Україна, в статтях блогу і Відео Методичках.
Для тебе важливі Здоров'я, розвиток, подорожі? Давай, Дружити.
56821
Годин я провів в залі гімнастики розбираючись як працює людське тіло.
1127
Клієнтів пройшли мої тренувальні програми, стали красивіше, сильніше і впевненіше в собі.
968
Тренерів пройшли мої семінари та тренінги, збільшивши свою цінність для клієнтів.
Час
Ціную свій і Твій час. Якщо розумієш, що програма не для тебе, можеш зупинитися в будь-який момент.
Гроші
Ціную свої і чужі гроші. Якщо розумієш, що ціна програми більше ніж цінність, поверну гроші без питань.
Відносини
Найголовніше для мене це відносини, які базуються на взаємоповазі і користь. Зроблю все можливе, щоб ти це відчував.
Засновник Kononov Team
Здоров. Мене звати, Олексій Кононов.
Я гімнаст і Артист Cirque Du Soleil. Моя професія робити неймовірні трюки нагадуючи собі і оточуючим, що людські можливості безмежні.
Так як знаю ціну здоров'ю, вже більше 10 років ділюся своїм досвідом, в рамках тренерської кар'єри, як Методист Академії фітнесу - Україна, в статтях блогу і Відео Методичках.
Для тебе важливі Здоров'я, розвиток, подорожі? Давай, Дружити.
56821
Годин я провів в залі гімнастики розбираючись як працює людське тіло.
1127
Клієнтів пройшли мої тренувальні програми, стали красивіше, сильніше і впевненіше в собі.
968
Тренерів пройшли мої семінари та тренінги, збільшивши свою цінність для клієнтів.
Час
Ціную свій і Твій час. Якщо розумієш, що програма не для тебе, можеш зупинитися в будь-який момент.
Гроші
Ціную свої і чужі гроші. Якщо розумієш, що ціна програми більше ніж цінність, поверну гроші без питань.
Відносини
Найголовніше для мене це відносини, які базуються на взаємоповазі і користь. Зроблю все можливе, щоб ти це відчував.
https://privatelink.de/?https://oleksiykononov.com/fitnesstrainer