Як за 1 день закрити ВСЮ технічну частину налаштування і проведення вебінарів і почати продавати так, як ви цього заслуговуєте. якщо ви займаєтеся онлайн-навчанням, проводите або продаєте курси, але при цьому розумієте, що якість ваших відео, м'яко кажучи, средненькое, через що вони:
- погано продають,
- слабо заходять,
- їх важко дивитися або слухати,
- нудні і сухі,
за моїми плечима більше 150 консультацій для самих різних бізнесменів будь-якого рівня і з будь-яким обладнанням: MacOS або Windows, Веб-камера або професійний фотоапарат, Стара або нова ОС, вистачає софта чи ні. Я бачив ВСЕ. На кожну помилку у мене є чек-лист з детальним алгоритмом лікування.
Результат: відпрацьована роками техніка налаштування Програми OBS Studio під будь-яке завдання інфобізнесу безвідмовно працює у кожного з моїх клієнтів!
Чому я вибрав OBS? Тут все просто
Коротше кажучи, вже в цю неділю-7 лютого в 13:00 мск
я проведу інтенсив-практикум, на якому видам ВСЕ, що знаю про вебінари і трансляції. Такого аукціону щедрості, я ще не робив.
Після цих нескладних дій в неділю Вам прийде посилання на трансляцію, де ви: навчитеся налаштовувати вебінари; а також зможете задавати питання і по ходу справи пробувати самостійно.
Результат: відпрацьована роками техніка налаштування Програми OBS Studio під будь-яке завдання інфобізнесу безвідмовно працює у кожного з моїх клієнтів!
- безкоштовно,
- зручно,
- підтримується майже скрізь,
- є всі мислимі і немислимі навороти.
я проведу інтенсив-практикум, на якому видам ВСЕ, що знаю про вебінари і трансляції. Такого аукціону щедрості, я ще не робив.
Після цих нескладних дій в неділю Вам прийде посилання на трансляцію, де ви: навчитеся налаштовувати вебінари; а також зможете задавати питання і по ходу справи пробувати самостійно.
за моїми плечима більше 150 консультацій для самих різних бізнесменів будь-якого рівня і з будь-яким обладнанням: MacOS або Windows, Веб-камера або професійний фотоапарат, Стара або нова ОС, вистачає софта чи ні. Я бачив ВСЕ. На кожну помилку у мене є чек-лист з детальним алгоритмом лікування.
- безкоштовно,
- зручно,
- підтримується майже скрізь,
- є всі мислимі і немислимі навороти.
- контент, якого немає більше ніде,
- підхід, який не покаже більше ніхто (так, я впевнений в цьому),
- відповіді на їхні конкретні запити,
- і це все за смішною ціною (на честь скасування марафону "в ефірі" і першого запуску)
- або просити платну консультацію,
- або купувати запис інтенсиву в 3 рази дорожче,
- або довбати самі, поки не зрозуміють що без пункту 1 далеко не заїдеш.
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-137276874?w=product-137276874_4287253