що саме ти отримуєш, ставши учасником майстер-групи?кожен місяць це:
1. Аудіо-касти:" основи чоловічої привабливості " (2 каста на місяць).Це буде найбільш актуально для тих, хто не був на коучингу LifeStyle.
Буквально по цеглинці ми збудуємо повну концепцію, систему координат, на яку і будемо, як на новорічну ялинку іграшки, навішувати фішки.
2. Аудіо-історії:" реальні знайомств і спокушання " (2 каста на місяць).Це буде найбільш актуально для тих, кому постійно необхідна нова мотивація.
Якщо ти помічаєш за собою, що час від часу "йдеш в сплячку", на кілька тижнів зариваєшся з головою в роботу або просто "домосідувати", то ці касти - саме те, що тобі потрібно.
3. Pdf-методички:" реальні кейси " (мінімум 4 методички на місяць).Це новий формат передачі досвіду!
Поки я використовував його тільки в роботі з індивідуальними учнями.
Я просто скидав їм свої листування і, читаючи їх, вони розуміли, як і про що можна спілкуватися з дівчатами, як працювати зі страхами, як не тільки підтримувати, а й посилювати інтерес до себе з боку дівчини.
4. Аудіо касти:" Середа TLC " (2 касти на місяць).
Також нова фішка, яку я буду використовувати в рамках своєї майстер-групи.
Ти будеш взаємодіяти не тільки зі мною, але і з іншими учасниками майстер-групи.
Ділитися своїми спостереженнями, слухати їх результатах. Середовище, в якому ти не зможеш не рости.
Як саме це буде виглядати, ти побачиш в процесі!
5. Аудіо-касти "відповіді на питання" (2 каста на місяць).Це актуально всім.
У тебе з'явиться можливість в будь-який момент швидко вирішити проблему або отримати відповідь на виникле питання.
Та й послухати питання, які виникають у інших, так само буває дуже корисно.
6. Додаткові бонуси! (N раз на місяць)все, що мені буде потрапляти і викликати відчуття: "це буде корисно для хлопців", я буду відразу відправляти вам - учасникам моєї майстер-групи.
Матеріали по ерудиції. Цікаві історії, які можна розповідати дівчатам на побаченнях.
Навіть ролики на ютуб, які можна показувати дівчатам, чим викликати певні емоції!
Разом: мінімум 12 матеріалів щомісяця!
https://privatelink.de/?https://www.tlc7.ru/mastergroups/master-gruppa-tomasa-prakticheskie-fishki-5