Що нового?

Набір учасників То што гроші. Тариф Самостійний (Дмитро Гусєв, Поліна Барановська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 65
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"то што гроші".
Назва продиктовано Моїм татуюванням і сенсом, що гроші це все. Все, що нас оточує.

Тут можна вступити в нескінченну дискусію, що друзі і любов - цього не купиш за гроші. Але давайте без цього. Якщо у вас не буде грошей, ваші думки будуть не про друзів і любові, а про гроші, щоб було що поїсти, де поспати і бажано, щоб це було приємно.

на курсі буде дві ключові теми.
Психологія і маркетинг. Обидві вони практичні-це означає, що потрібно буде саме робити, а не просто слухати. Ми не будемо займатися магією, шаманством і позитивним мисленням, а будемо знаходити і вирішувати ваші блоки через психологію і пушіть ваш талант конкретними схемами - роблячи які, ви неминуче отримаєте результат.
Ще раз. Саме роблячи, а не просто спостерігаючи.
Робити потрібно буде все 26 днів, що триває курс, а потім вже і після нього.

Все буде проходити онлайн і всі лекції ви зможете подивитися в записі, не обов'язково бути присутнім онлайн. Хоча у нас будуть вебінари живі і на них краще бути.

чому ми вирішили зробити цей курс? Тому що ми вміємо це. Ми спеціалізуємося на трансформації людей, яка призводить до набуття цілісності, що неминуче веде до збільшення доходу.
І ми самі пройшли весь цей шлях.

Я з самого початку своєї кар'єри заробляв хороші гроші, в будь-яких життєвих ситуаціях я знав як заробити, люди часто мене просили цьому навчити. Тупо своєю працею я навчився заробляти і знаю як це робити. Коли я познайомився з Поліною - не сильно повірив, що в 23 роки можна заробляти кілька мільйонів і не мати свій Інстаграмм. Вона працювала тільки по сарафану. Почавши працювати з нею особисто, я побачив на власному досвіді як круто комбінувати її навички і свої.
За час нашого спілкування з Поліною, наші доходи потроїлися. Очевидно, що суміш вийшла гримуча і ми вирішили поділитися нею з вами.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CJ1TCa-h3tf/?hl=en

Угорі