Що нового?

Набір учасників [Точка інтелекту] Я та інші. Психологія мас. Від Фрейда до наших днів (Ольга Сєркова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 166 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про курс

Залишаючи свою сім'ю, кожен стикається з необхідністю облаштувати своє самостійне життя, невіддільну від навколишнього суспільства. Ось тут і починається найцікавіше ... як існувати в цій незнайомій системі? Що важливіше-триматися осторонь або зливатися з натовпом? Чим небезпечні інші і в чому вони необхідні?

У нашому новому циклі ми поговоримо про хвилюючі всіх нас феномени. Простежимо еволюцію уявлень про групу і ефекти всередині неї. Розглянемо явище споживання і наше зіткнення з моторошним і немислимим. А також детально розберемо травму і травматизацію, дізнаємося, як відновлюватися при посттравматичному стресовому розладі.

1. Психологія мас. Від Фрейда до наших днів
  2. суспільство споживання або простір роздумів про себе
  3. Як ми сприймаємо моторошне
  4. Травма і травматизація
  5. посттравматичний стресовий розлад
Психологія мас. Від Фрейда до наших днів
Я не можу бути один. Мені важливі люди навколо ...

Це так природно і так зрозуміло. Кожному потрібні однодумці. Ті, хто буде тебе підтримувати і направляти. Не дарма ми чітко бачимо відмінність між особистим життям і суспільною. Часто ці частини нашого існування непримиренно ворогують або, навпаки, гармонійно поєднуються. Я стаю відповідальним і гідним членом суспільства!

Так що з себе представляє суспільну свідомість? Або соціально прийнятна поведінка? Чим відрізняється мислення великої маси людей від невеликої спільноти? І які несвідомі процеси впливають на динаміку в групі?

На нашій зустрічі ми зануримося в світ людських мас і спільнот, а також поговоримо про закони, які в них панують. Приходьте, буде цікаво!

Лектор
Клінічний психолог, психотерапевт, фахівець з розладів особистості. Автор курсу "психоаналіз і кіно" Московського інституту психоаналізу.

https://privatelink.de/?https://www.intpointclub.ru/yadrugie1?utm_source=WA&utm_medium=cpc&utm_campaign=anons

Угорі