друзі! Ми запускаємо новий курс. Це будуть незвичайні лекції. Спілкуватися станемо в режимі конференції.
Колись в ІЖЛТ (Інститут журналістики і літературної творчості) Євген Вікторович Жаринов більше 10 років вів майстер-клас (як в Літературному інституті) з історичної прози.
"Ми збиралися, кожен читав свій уривок і далі було його обговорення. Моє головне правило-це абсолютна доброзичливість при обговоренні.
Завдання-не знищити автора на корені, а допомогти йому розкрити свій талант.
Ніхто не самостверджувався у нас на зборах.
Такі спроби відразу припинялися.
Ми творили колективно.
Я давав лише поради і рекомендував, що можна почитати або подивитися на цю тему, у кого можна "запозичити" той чи інший сюжетний хід, ту чи іншу художню деталь. Був у нас ще й свій сайт в Інтернеті "Самописка.ги". Там ми продовжували обговорення і викладали свої Тексти, виходячи на широку публіку.
Ряд хлопців з моєї групи навіть змогли опублікуватися. Загалом, повеселилися на славу. Творчість завжди має бути веселою і радісною.
Приєднувалися до нас і школярі і через цю практику починали читати велику літературу.
Користь від цього була явна. Ось ми і вирішили в "точці інтелекту" відновити цю чудову практику. Приєднувати.
Ніхто не буде ображений або ображений.
Творчість-це дуже важлива в житті річ і всім необхідна.
У творчості немає і не може бути ні хамства, ні грубості.
І кожен повинен спробувати себе в цій справі.
Чекаю всіх бажаючих "
Професор Жаринов.
вартість за 4 зустрічі 3600 руб
Колись в ІЖЛТ (Інститут журналістики і літературної творчості) Євген Вікторович Жаринов більше 10 років вів майстер-клас (як в Літературному інституті) з історичної прози.
"Ми збиралися, кожен читав свій уривок і далі було його обговорення. Моє головне правило-це абсолютна доброзичливість при обговоренні.
Завдання-не знищити автора на корені, а допомогти йому розкрити свій талант.
Ніхто не самостверджувався у нас на зборах.
Такі спроби відразу припинялися.
Ми творили колективно.
Я давав лише поради і рекомендував, що можна почитати або подивитися на цю тему, у кого можна "запозичити" той чи інший сюжетний хід, ту чи іншу художню деталь. Був у нас ще й свій сайт в Інтернеті "Самописка.ги". Там ми продовжували обговорення і викладали свої Тексти, виходячи на широку публіку.
Ряд хлопців з моєї групи навіть змогли опублікуватися. Загалом, повеселилися на славу. Творчість завжди має бути веселою і радісною.
Приєднувалися до нас і школярі і через цю практику починали читати велику літературу.
Користь від цього була явна. Ось ми і вирішили в "точці інтелекту" відновити цю чудову практику. Приєднувати.
Ніхто не буде ображений або ображений.
Творчість-це дуже важлива в житті річ і всім необхідна.
У творчості немає і не може бути ні хамства, ні грубості.
І кожен повинен спробувати себе в цій справі.
Чекаю всіх бажаючих "
Професор Жаринов.
вартість за 4 зустрічі 3600 руб
https://privatelink.de/?https://events.nethouse.ru/all/37779/