Що нового?

Придбаний [Точка інтелекту] ставлення до їжі або відносини з їжею. Нав'язливе переїдання (Ольга Сєркова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 184 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Одним з найважливіших умов виживання завжди був і буде питання їжі і харчування. Про це сказано неймовірно багато і одночасно мало. Теза" ми є те, що ми їмо " допоміг розібратися в якісному складовому прийому їжі. Тенденції останніх років все більше і більше відводять нас у бік здорового способу життя. І дійсно, ми можемо потурбуватися складом продуктів, їх користю, вирішити відмовитися від м'яса або тваринних жирів, перейти на сироїдіння або обмежувати порції. Чого тільки не придумає людина, щоб примиритися з необхідністю їжі...

Але якщо багато чого стало зрозумілим, чому ж неухильно зростає кількість випадків харчових розладів? Можливо все складніше, ніж здається? А свідомий вибір страв-це лише вершина айсберга?

В даному курсі ми розберемо психологічний аспект харчування і його взаємозв'язок з особливостями особистості. Це спроба усвідомлення, і вона не має на меті заперечувати будь-який спосіб життя. Адже відносини з їжею – особиста справа кожного.

Цикл складається з 5 лекцій:
1. Нав'язливе переїдання
  1. Булімія і прийняття жіночності
  2. Анорексія як питання життя і смерті
  3. Залежності і співзалежності. Одне горе на двох
  4. Канібалізм як примітивна фантазія
Нав'язливе переїдання
"Просто не можу зупинитися. Мені треба чимось це заїсти. Що може бути важливіше хорошого обіду? Це заспокоює мене. Ти не розумієш, я просто це не контролюю. Якщо я захочу, я завжди зможу перестати".

І це лише небагато, що озвучують люди з проблемою психогенного переїдання. Спроби сісти на дієту закінчуються зривом і ще більшим поглинанням. Принизує почуття провини і нікчемності, що межує з нікчемою. Допомогти може тільки ще одна порція їжі, і цикл повторюється. Як багато ховається за цим відчайдушним бажанням є ...

На нашій зустрічі ми поговоримо про явище ситого часу, парадоксальним чином виявляється в неможливості втамувати голод. Дізнаємося про психологічні причини переїдання і розберемо, як воно пов'язане з агресією. А також зрозуміємо символічне значення харчування в житті людини, починаючи з внутрішньоутробного періоду.

16 вересня 2022

https://privatelink.de/?https://www.intpointclub.ru/eda1

Угорі