Курс для кондитерів
ТОЧКА РОСТУ: ЯРУСНІ ТОРТИ
Olena Vasylchenko
Вітаю
Мене звати Олена,
Працюю у власній студії, створюю торти преміального рівня та спеціалізуюсь на весільних проєктах.
У кондитерську сферу я прийшла після повної зміни життя та професії. Пройшла шлях від страху назвати свою ціну та відмовити клієнту — до запису на місяці вперед, власної майстерні та створення власної системи розвитку для кондитерів.
У своєму навчанні я поєднала не лише техніку роботи з ярусними тортами, а й мислення, візуал, позиціонування та підхід до професії, який свого часу повністю змінив і мій власний шлях.
На марафоні
Програма курсу
0 МОДУЛЬ. Переднавчання
1 МОДУЛЬ: Візуал і контент
2 МОДУЛЬ: Проектування і розрахунки
3 МОДУЛЬ: Практика
4 МОДУЛЬ: Конструкція
5 МОДУЛЬ: Декор
6 МОДУЛЬ: Позиціонування і комунікація з нареченими
Для Ани
Уроків: 37
Мова курсу: Українська
ТОЧКА РОСТУ: ЯРУСНІ ТОРТИ
Olena Vasylchenko
Вітаю
Мене звати Олена,
@jeleanna.dessert я кондитер та автор навчання для кондитерів.Працюю у власній студії, створюю торти преміального рівня та спеціалізуюсь на весільних проєктах.
У кондитерську сферу я прийшла після повної зміни життя та професії. Пройшла шлях від страху назвати свою ціну та відмовити клієнту — до запису на місяці вперед, власної майстерні та створення власної системи розвитку для кондитерів.
У своєму навчанні я поєднала не лише техніку роботи з ярусними тортами, а й мислення, візуал, позиціонування та підхід до професії, який свого часу повністю змінив і мій власний шлях.
На марафоні
@formula_kondytera покажу процес створення декору, який набрав мільйон переглядів в Instagram та викликав тисячі запитань у кондитерів. Програма курсу
0 МОДУЛЬ. Переднавчання
1 МОДУЛЬ: Візуал і контент
2 МОДУЛЬ: Проектування і розрахунки
3 МОДУЛЬ: Практика
4 МОДУЛЬ: Конструкція
5 МОДУЛЬ: Декор
6 МОДУЛЬ: Позиціонування і комунікація з нареченими
Для Ани
Уроків: 37
Мова курсу: Українська
https://jeleannadessert.kwiga.com/courses/tochka-rostu-iarusni-torti https://www.instagram.com/p/DYDSuWxCBhM/