Що нового?

Набір учасників Точка відліку. Формат " Стандарт "(Наталія Богдан)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2059 ГРН
Учасників: 0 з 55
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Формат "Стандарт":
  • 6 тижнів з 13 серпня по 23 вересня
  • 10 відеоуроків по 30 хвилин
  • 4 ефіру з відповідями на ваші запитання
щастя - це коли твої бажання здійснилися.
Твої, а не розповіді інших про те, чого тобі потрібно/краще хотіти.
Думка інших важливо, щоб бачити себе з боку, як в дзеркалі, але ці дзеркала часто викривлені.
А я пропоную вам подивитися на себе в чесне дзеркало, дізнатися про себе не з чужих слів, і побачити себе по-справжньому.

Для кого "Точка відліку":
  • для тих, хто втомився залежати від чужої думки
  • хто не вірить в себе і боїться довіряти іншим
  • хто гойдається на гойдалках самооцінки-то переможець, то нікчемність, і злети - це завжди подвиги, а для падіння потрібно так мало...
  • хто все життя боїться бути поганим в чужих і своїх очах
  • хто часто відчуває свою самотність, що ніхто не любить, і здається, що не полюблять вже ніколи
  • хто живе в співзалежних, руйнівних і токсичних відносинах і не може вийти з них
я придумала систему, яка послідовно "розтискає" ці "скріпки" і звільняє людину від нескінченної боротьби зі своїми "тарганами".
Курс допомагає почати просто жити і радіти, а не вирішувати проблеми, щоб нарешті почати жити.

Урок 1. Щастя і самооцінка
Що потрібно людині для щастя і як це пов'язано з самооцінкою? Щастя і любов, з чого вони складаються? Як радіти відносинам з власними дітьми та іншими людьми.

Урок 2. Помилки в любові і самооцінці Як особливості нашого дитинства формують нам "криві лінзи" для розуміння себе самого і навколишнього світу. Чому дорослішаючи, ми ще гірше розуміємо себе та інших? Як зупинитися і побачити

Урок 3. Що таке друго-оцінка?
Це сумно, але більшість людей зайняті тільки цим - замість самооцінки, лише нескінченно перебирають і аналізують оцінки інших в своїй голові, ведуть нескінченні уявні діалоги з ними.

Урок 4. Підробки самооцінки
Зарозумілість і самообман, я розсажу про помічників, завдяки яким ви залишаєтеся сліпими і не розумієте ні інших, ні себе.

Урок 5. Почуття провини-завжди з тобою?
За підсумком уроку ви, нарешті, розлучитеся з цим "потрібним" почуттям. Так, воно не дозволяє вам впасти, але тільки тому, що не дає злетіти.

Урок 6. Година істини-хто я насправді?
Знайдемо з вами відправну точку, звідки ви будете рости. У кожного вона буде своя особиста. Приготуйтеся до зустрічі з правдою

Урок 7. Здрастуй, моя самооцінка!
Чесно розкладемо по поличках ваші сильні і слабкі сторони, зійдемо з улюблених гойдалок - "я зірка/я нікчемність". Ви навчитеся першим прийомам самодопомоги.

Урок 8. Чесність як головний помічник
Кращий шлях-короткий шлях, нам більше не потрібні " як?"і" чому?", ми шукаємо-що? і скільки? Ви відмовитеся від порівнянь і станете незрівнянними.

Урок 9. Щастя як спонтанність
Ви станете знаходити свої (а не нав'язані) бажання і реалізовувати їх без великих зусиль і сумних наслідків.

Урок 10. Чек-лист здорової самооцінки Ви отримаєте фінальний інструмент по роботі з самооцінкою, до якого можна буде повертатися протягом усього життя. На цьому уроці ми з вами поставимо всі галочки і заживемо щасливо.

Ваше життя зміниться в бік щастя

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/bogdan.psychologist/

Угорі