Хочете, щоб ваш бізнес приносив вам більше грошей?
Тоді я запрошую вас на Тренінговий марафон "Точки зростання вашого бізнесу. Рівень 1.0", який стартує у вересні.
Напишіть в коментарях" Хочу на курс " і пару слів про свій бізнес — і я вишлю вам розгорнуту інформацію.
Ми будемо вивчати інструменти підвищення прибутку. І тут же впроваджувати їх у вашому бізнесі.
Результатом роботи повинні стати щонайменше кілька пунктів з наступного списку:
Наскільки більше? Тут складно давати якісь обіцянки. Але як правило — якщо учасник тренінгу сумлінно виконує всі завдання-мова йде про зростання на десятки відсотків, і зазвичай є хоча б один учасник, який подвоює свій чистий прибуток.
Ми будемо вивчати — і тут же впроваджувати-інструменти партизанського маркетингу.
Що це означає? Що мова йде про інструменти, які можна використовувати:
Тоді я запрошую вас на Тренінговий марафон "Точки зростання вашого бізнесу. Рівень 1.0", який стартує у вересні.
Напишіть в коментарях" Хочу на курс " і пару слів про свій бізнес — і я вишлю вам розгорнуту інформацію.
Ми будемо вивчати інструменти підвищення прибутку. І тут же впроваджувати їх у вашому бізнесі.
Результатом роботи повинні стати щонайменше кілька пунктів з наступного списку:
- Зростання числа нових клієнтів-без додаткових витрат на рекламу
- Збільшення відсотка закритих угод-ви почнете продавати більше
- Зростання середнього чека - ви отримаєте більше грошей з кожного клієнта
- Зростання маржинальності - ви станете заробляти більше, граючи ціною
- Збільшення частоти покупок-клієнти стануть звертатися до вас частіше
- Зміцнення клієнтської лояльності - ваші клієнти рідше будуть зникати
Наскільки більше? Тут складно давати якісь обіцянки. Але як правило — якщо учасник тренінгу сумлінно виконує всі завдання-мова йде про зростання на десятки відсотків, і зазвичай є хоча б один учасник, який подвоює свій чистий прибуток.
Ми будемо вивчати — і тут же впроваджувати-інструменти партизанського маркетингу.
Що це означає? Що мова йде про інструменти, які можна використовувати:
- Безкоштовно або дешево-зазвичай безкоштовно
- Дуже швидко-найчастіше в той же день
- Без ризику - не боячись зруйнувати те, що вже є
- Без складнощів-не потрібні спеціальні знання
https://privatelink.de/?https://alex-levitas.livejournal.com/1472300.html