Новий відео-курс "Толстовка-худі" - це модна форма, ефектний декор. Яскрава і зручна толстовка з капюшоном для активної весни.
Крок за кроком ми пройдемо разом весь шлях по створенню толстовки. Всі важливі моменти я пояснюю докладно і доступно, залишаючи повторювані етапи за кадром. Ви оціните високу якість відео, хороший світло і правильні ракурси. Максимум концентрованої інформації і ніякої води!
Ви навчитеся створювати цікаву фактуру в техніці "спагетті". Ця техніка декору з віскози досить проста і нетрудомістка. В результаті виходять різнокольорові смуги і ефектна поверхня, що нагадує в'язане букльоване полотно або тканий вручну текстиль.
Яскраві, соковиті фарби або ніжні, пастельні тони - фантазуйте собі на втіху!
для валяння толстовки вам знадобляться легко доступні матеріали-віскоза, розріджений маргіланскій шовк і шерсть. Я пропоную на вибір кілька варіантів-кардочес і гребінна стрічка.
Ви навчитеся одному зі способу розкладок кардочеса, що підходить для створення фактурного повсті.
Розповім, чому важливо валяти зразки і як правильно розрахувати коефіцієнт усадки.
Окрема частина курсу присвячена фарбуванню шовку.
Ви дізнаєтеся, як пофарбувати тканину рівномірно в насичені кольори.
Ці знання знадобляться вам і при валянні інших речей.
Ми не будемо морочитися з побудовою викрійок. Разом з курсом Ви отримаєте комплект лекал толстовки-худі для 6 російських розмірів (44-54). Досить роздрукувати їх на звичайному принтері і склеїти.
Ви дізнаєтеся як вибрати потрібний вам розмір і як швидко внести зміни, якщо такі будуть потрібні. Навчіться робити шаблон для валяння толстовки.
Вся підготовка його забере у вас 20 хвилин.
Для цієї толстовки я застосовую метод подетального валяння.
Частини ми розкладемо і зваляти окремо. Ви дізнаєтеся кілька хитрощів, як без клопоту зваляти їх краю.
Потім деталі підріжемо за лекалами і зшиємо. Такий метод економить ваші сили при валянні і не вимагає величезних площин для розкладки.
Зі складанням впорається і новачок в шиття!
Освоївши такий спосіб валяння ви зможете застосовувати його не тільки для одягу з декором "спагетті", але і для будь-якого іншого фактурного повсті.
Окрему увагу я приділяю обробці деталей, щоб річ виглядала дорогою і закінченою.
Ви навчитеся втачівать блискавку, прокладати гумку по низу толстовки, рукавів і по краю капюшона.
Також важливо вміти закінчити красиво виворіт вироби. Ви побачите, як акуратно обробити внутрішні шви на товстому повсті.
Якщо у вас виникнуть питання -
ви зможете задати їх в спеціальній закритій групі в
facebook,
отримати мою допомогу і підтримку колег, порадитися з однодумцями
і похвалитися своїми успіхами.
Ви навчитеся одному зі способу розкладок кардочеса, що підходить для створення фактурного повсті.
Розповім, чому важливо валяти зразки і як правильно розрахувати коефіцієнт усадки.
Окрема частина курсу присвячена фарбуванню шовку.
Ви дізнаєтеся, як пофарбувати тканину рівномірно в насичені кольори.
Ці знання знадобляться вам і при валянні інших речей.
Ми не будемо морочитися з побудовою викрійок. Разом з курсом Ви отримаєте комплект лекал толстовки-худі для 6 російських розмірів (44-54). Досить роздрукувати їх на звичайному принтері і склеїти.
Ви дізнаєтеся як вибрати потрібний вам розмір і як швидко внести зміни, якщо такі будуть потрібні. Навчіться робити шаблон для валяння толстовки.
Вся підготовка його забере у вас 20 хвилин.
Для цієї толстовки я застосовую метод подетального валяння.
Частини ми розкладемо і зваляти окремо. Ви дізнаєтеся кілька хитрощів, як без клопоту зваляти їх краю.
Потім деталі підріжемо за лекалами і зшиємо. Такий метод економить ваші сили при валянні і не вимагає величезних площин для розкладки.
Зі складанням впорається і новачок в шиття!
Освоївши такий спосіб валяння ви зможете застосовувати його не тільки для одягу з декором "спагетті", але і для будь-якого іншого фактурного повсті.
Окрему увагу я приділяю обробці деталей, щоб річ виглядала дорогою і закінченою.
Ви навчитеся втачівать блискавку, прокладати гумку по низу толстовки, рукавів і по краю капюшона.
Також важливо вміти закінчити красиво виворіт вироби. Ви побачите, як акуратно обробити внутрішні шви на товстому повсті.
Якщо у вас виникнуть питання -
ви зможете задати їх в спеціальній закритій групі в
facebook,
отримати мою допомогу і підтримку колег, порадитися з однодумцями
і похвалитися своїми успіхами.
https://privatelink.de/?https://www.livemaster.ru/item/31145499-materialy-dlya-tvorchestva-video-kurs-tolstovka-hudi