"Тоня і Рома. Родом з дитинства "
Початок 14 лютого
Кому підійде курс?
Новачкові
Якщо ви ніколи не займалися і хотіли б спробувати щось нове.
Якщо ви вже займаєтеся творчістю
На цьому курсі Ви зможете знайти натхнення для більшої творчості.
Я запрошую Вас, хоч ненадовго повернутися в дитинство і дозволити в творчості випробувати скоєно нові почуття.
Тоня і Рома
герої мого нового унікального Арт-проекту, завдяки якому ви зможете пошити ляльок для вашої внутрішньої дитини.
Покрокові уроки
Практичні заняття
Викрійки
Програма курсу
Модуль 1
Тіло ляльки:
Одяг для ляльок
Ви навчитеся створювати антикварних ляльок в змішаній техніці.
Навчіться ставитися до творчості як до гри!
Творити весело і легко. Творити, грати і надихатися, для того, щоб Ваш творчий потанциал розкрився. Ваш внутрішній дитина розквітне.
Всі ми родом з дитинства і коли ми творимо, ми туди повертаємося. Стаємо азартними дівчатами, які нічого не бояться і на все здатні.
Ми дивимося на світ широко розкритими очима і жадібно ловимо все нове. Подивіться на дітей і який захват вони отримують коли творять! вони впевнені в тому, що кожна їх виріб - це витвір мистецтва. Спіймати цей захват-найкраща нагорода для будь-якого дорослого. Адже саме в цей момент внутрішній дитина щасливий і заливається дзвінким сміхом.
Початок 14 лютого
Кому підійде курс?
Новачкові
Якщо ви ніколи не займалися і хотіли б спробувати щось нове.
Якщо ви вже займаєтеся творчістю
На цьому курсі Ви зможете знайти натхнення для більшої творчості.
Я запрошую Вас, хоч ненадовго повернутися в дитинство і дозволити в творчості випробувати скоєно нові почуття.
Тоня і Рома
герої мого нового унікального Арт-проекту, завдяки якому ви зможете пошити ляльок для вашої внутрішньої дитини.
Покрокові уроки
Практичні заняття
Викрійки
Програма курсу
Модуль 1
- Розкриття творчого потенціалу
- Матеріали
Тіло ляльки:
- Кріплення голови
- Ліплення ніжок
- Ліплення ручок
- Тіло
- Збірка тіла
- Набивання тіла
- Розпис
Одяг для ляльок
- Вибір тканин
- Пошиття двох комплектів одягу для хлопчика (нижній комбінезон, шорти, піджак, комбінезон, пальто, шапка) і для дівчинки (нижній комбінезон, плаття 1, плаття 2, пальто, шапка
- Взуття
Ви навчитеся створювати антикварних ляльок в змішаній техніці.
Навчіться ставитися до творчості як до гри!
Творити весело і легко. Творити, грати і надихатися, для того, щоб Ваш творчий потанциал розкрився. Ваш внутрішній дитина розквітне.
Всі ми родом з дитинства і коли ми творимо, ми туди повертаємося. Стаємо азартними дівчатами, які нічого не бояться і на все здатні.
Ми дивимося на світ широко розкритими очима і жадібно ловимо все нове. Подивіться на дітей і який захват вони отримують коли творять! вони впевнені в тому, що кожна їх виріб - це витвір мистецтва. Спіймати цей захват-найкраща нагорода для будь-якого дорослого. Адже саме в цей момент внутрішній дитина щасливий і заливається дзвінким сміхом.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/stories/highlights/18143339386241489/