Що нового?

Придбаний Топ-7 способів безкоштовної реклами ВК (Дмитро Гід)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навіть використовуючи платну рекламу я постійно застосовую різні методи безкоштовної реклами, тому що вони працюють добре і без спаму, заощаджуючи мої гроші.

І Вам рекомендую працювати з безкоштовною рекламою ВКонтакте.
особливо, якщо ви поки не можете застосовувати платну рекламу , а клієнти або партнери дуже потрібні.

І я приготував для вас 7 видів кращої безкоштовної реклами ВК, які застосовую сам і вони успішно працюють у багатьох учасників мого навчання.

всі 7 прийомів я надаю з докладними відеоінструкціями та додатковими матеріалами для ефективного застосування.

Коментування

Ви пишете цікаві коментарі в активно розвиваються цільових спільнотах, які зачеплять і залучать читачів до вас.

Плюс додаєте унікальний хештег, який рекламує ваш конкретний пост.

Поздоровлення

Створення спеціальних поздоровлень з днем народження в яких додається подарунок з того, що Ви просуваєте ВКонтакте.
Це може бути інструкція або знижка і так далі.
Застосовувати можна через розширення, налаштувавши автоматизацію.

Робота з друзями

3 простих способи, як можна залучати потік людей в своє співтовариство за допомогою друзів і розділ запрошення друзів в групу.
Відмінно підходить для початківців груп.

Нативна реклама

Створюючи цікаво-корисні пости ви можете відправляти їх на публікацію в цільові спільноти, де публікують корисні пости різних авторів з посиланням на автора поста.
Вірусна реклама
Взаємна реклама

Найсильніший прийом безкоштовної реклами ВКонтакте, який я застосовую вже багато років і успішно застосовую різними способами. З нього ви зможете щомісяця отримувати клієнтів або партнерів безкоштовно.

Ви зможете безкоштовно рекламуватися в цільових спільнотах або профілях, де є ваша ЦА за взаємну рекламу їх у себе.
Робиться через пости або розсилки.
Органічна реклама

БОНУС: піар-розширення

Ця реклама роками розкручує мій профіль та спільноту. Робиться вона через створення корисно-цікавих постів із залученням в активності.

Завдяки цьому, новинна стрічка буде показувати ваші пости потенційно зацікавленої аудиторії.

Нещодавно став застосовувати одне розширення, яке мені приносить більше 100 цільових передплатників на місяць (в передплатну базу Сенлера).
Налаштуйте, запустіть і воно буде самостійно просувати вашу пропозицію за 220р в місяць, залучаючи до вас передплатників кожен день.

сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://zolotajatropa.ru/br?4eaef228

Угорі